Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Udrea e pusă la colț. Ca să-și plătească avocații, a luat o decizie șocantă. „Pentru cârcotași…”

Elena Udrea e pusă la colț. Ca să-și plătească avocații, a luat o decizie șocantă. „Pentru cârcotași…”
Ca să poată să iasă din problemele în care se află, Elena Udrea și-a angajat opt avocați.

Elena Udrea face orice ca să fie liberă. Și-a luat mai mult apărători, iar acum a început să-și vândă din investiții.

Elena Udrea e pusă la colț. Ca să-și plătească avocații, a luat o decizie șocantă. „Pentru cârcotași…”

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea și partenerul ei, Adrian Alexandrov sunt nevoiți să facă un pas în spate pentru a face rost de mai mulți bani, probabil pentru avocați. Cei doi se află printre investitorii care fac la Cluj cel mai mare proiect imobiliar din estul Europei. Acum însă, Udrea a început să vândă câteva apartamente, la prețuri mult mai mici decât s-ar fi așteptat cineva.

„RE/MAX va propune spre vânzare un apartament de 2 camere decomandate situat într-un complex rezidențial deosebit, Transilvania Smart City, care se dezvoltă în zona Selgros, aproape de aeroport și de zonele de interes ale orașului. Apartamentul are o suprafață utilă de 41.42 mp și dispune de o terasă de 16.98 mp, fiind situat la etajul 10 al unui imobil având regimul de 2S+P+11E+1Er.

Termenul de finalizare este luna decembrie 2023. Compartimentarea acestui apartament cuprinde un dormitor, o bucătărie și living open space, o baie, și un hol”, se precizează în anunţul respectiv, citat de Adevărul.

„Să fie într-un ceas bun”

Tot un preț extraordinar are și un apartament cu trei camere, cu o suprafață de 70 mp, care se vinde cu 120.000 de euro: „Vă propunem spre vânzare un apartament de 3 camere decomandate situat într-un complex rezidenţial deosebit , Transilvania Smart City care se dezvoltă în zona Selgros, aproape de aeroport şi de zonele de interes ale oraşului.

Apartamentul are o suprafaţă utilă de 70.39 mp şi dispune de o terasă de 35.51 mp fiind situat la etajul 9 al unui imobil având regimul de 2S+P+11E+1Er. Termenul de finalizare este luna decembrie 2023. Compartimentarea acestui apartament cuprinde 1 dormitor, o bucătărie şi living open space, 1 baie, şi 1 hol”. „Să fie într-un ceas bun!

Pentru cârcotaşi, preţurile sunt printre cele mai mici de pe piaţa clujeană. Iar finanţarea este transparentă, prin fonduri de investiţii din afara ţării, în principal”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre