Simona Ionescu / Redactor Șef

Elena Udrea și-a închiriat casă pentru șapte ani în Bulgaria. S-ar putea ca astrele să fie de partea ei

Elena Udrea și-a închiriat casă pentru șapte ani în Bulgaria. S-ar putea ca astrele să fie de partea ei
Lovitură grea pentru Elena Udrea, după ce a primit șase ani de închisoare cu executare. Care erau planurile blondei.

Elena Udrea a încercat să-și pregătească din timp terenul pentru a rămâne în libertatea. Din păcate, cel puțin pentru moment, planurile i-au fost încurcate.

Elena Udrea și-a închiriat casă pentru șapte ani în Bulgaria. S-ar putea ca astrele să fie de partea ei

Elena Udrea a intuit ce pedeapsă ar putea să primească și a început să facă demersuri pentru a-și păstra libertatea. Potrivit informațiilor oferite de Antena 3, ea și-a închiriat o casă pe o perioadă de șapte ani în Bulgaria și a cerut azil politic în Grecia. Acest lucru s-a aflat când fosta blondă a lui Traian Băsescu a ajuns în fața judecătorilor bulgari.

Din păcate însă, cererea ei de a fi lăsată să aștepte extrădarea în România la domiciliu și nu în arest, nu a fost acceptată de autoritățile bulgare.

Acestora le-a fost teamă ca aceasta să nu fugă în Grecia, de aceea au considerat că e mult mai bine să rămână în arest preventiv. Chiar dacă fostul ministru al Turismului a prezentat documente instanței. Avocata ei însă a depus o contestație la Curtea de Apel din Sofia pentru a primi o măsură mai blândă, data apelului fiind stabilită pentru 14 aprilie.

Mama Elenei Udrea are probleme cu sănătatea

Potrivit informațiilor oferite de Impact, la scurt timp după ce a văzut la televizor ce sentință i-au dat judecătorii fiicei sale, mamei Elenei Udrea i s-a făcut rău. Ea se afla în casă cu iubitul blondei și fiica lor. Sursele spun că acesta a dorit să cheme salvarea, însă nu a vrut să dea o mai mare amploare momentului, întrucât în fața casei stătea presa.

A preferat că cheme medicul de familie pentru a stabiliza sănătatea soacrei. Elena Udrea a fost depistată pe teritoriul Bulgariei aproape de granița cu Grecia. Blonda a făcut atunci o mare greșeală: a vorbit la telefonul mobil, fără să știe că acesta este urmărit.

Sursă foto: antena 3

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre