Simona Ionescu / Redactor Șef

Celebră prezentatoare tv, în anchetă. Acuze de rasism și „mediu de lucru toxic”

Celebră prezentatoare tv, în anchetă. Acuze de rasism și „mediu de lucru toxic”
Nu se mai termină problemele în viața actriței și prezentatoarei Ellen DeGeneres. După ce i-a fost prădată casa de hoți, a aflat și că e cercetată intern, la serviciu.

The Ellen DeGeneres Show este subiectul unei anchete interne derulate de Warner Media după ce au fost primite mai multe acuzaţii de rasism şi privind condiţiile de muncă, informează FoxNews.

Directorii companiilor care produc și distribuie emisiunea, Telepictures, respectiv Warner Bros Television, au anunţat săptămâna trecută echipa că au angajat o firmă pentru a intervieva actuali şi foşti angajaţi cu privire la experienţele avute pe platourile de filmare, în contextul în care au fost făcute mai multe acuzaţii privind condiţiile (dificile) de muncă din cadrul emisiunii, dar şi episoade de rasism şi intimidare.

Oficialii celor două companii nu au făcut, încă, declarații în legătură cu aceste informaţii. Printre poveștile recente apărute în spațiul public s-a numărat și o relatare în Buzzfeed News, în care foștii și actualii membri ai personalului au susținut că producătorii au creat un „mediu de lucru toxic” bazat pe bullying și frică.


Creierul are nevoie de hrană sănătoasă. Iată alimentele care trebuie evitate

Meteorologii au vești importante. Când începe canicula


Este menționat cazul unui bodyguard, dar și poveștile a 10 foști colaboratori de lungă durată ai emisiunii care au vorbit anonim despre cât de mari erau pretențiile în afara contractului, și cât de dificilă era DeGeneres. Aceștia au dezvăluit că erau, deseori, expuși la pretenții absurde și observații rasiste.

Afirmațiile privind un „mediu de lucru toxic” au fost abordate de către producătorii executivi ai emisiunii, Ed Glavin, Andy Lassner și Mary Connelly, într-o declarație către Buzzfeed, la momentul publicării articolului. „Suntem cu adevărat dezmăgițiți și ne pare rău să aflăm că și o singură persoană din familia noastră de producție a avut o experiență negativă”, au spus ei.

Luna trecută, emisiunea lui Ellen DeGeneres Show a fost premiată cu Daytime Emmy pentru cel mai bun talk-show de divertisment.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre