Simona Ionescu / Redactor Șef

Ellen DeGeneres testată pozitiv COVID-19. Ce le-a transmis fanilor

Ellen DeGeneres testată pozitiv COVID-19. Ce le-a transmis fanilor
Virusul care a înnebunit planeta continuă să facă victime și în rândul celebrităților. Prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres a fost testată pozitiv COVID-19.

Ellen DeGeneres, în vârstă de 62 de ani, a dezvăluit vestea pe rețelele de socializare. Distribuind o imagine a unui „bilet” pe Twitter, prezentatoarea TV a confirmat că a fost testată pozitiv coronavirus.

„Bună tuturor, vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv Covid-19. Din fericire, mă simt bine acum. Oricine a fost în contact strâns cu mine a fost anunțat și urmez toate regulile impuse. Ne revedem cu toții după sărbători. Vă rog să fiți sănătoși și în siguranță. Cu dragoste, Ellen”, a scris prezentatoarea TV pe rețelele de socializare.

Ellen nu a confirmat dacă soția ei Portia de Rossi are un rezultat pozitiv la virus. Vestea vine după un an tumultuos pentru Ellen, întrucât emisiunea sa a fost implicată într-un scandal, fiind criticată că platourile de filmare de la emisiunea ei reprezintă un mediu de lucru „toxic”.

Emisiunea lui Ellen, anchetată

În urma unei anchete Warner Bros asupra emisiunii, trei dintre producătorii emisiunii au fost concediați, producătorii executivi Ed Glavin și Kevin Leman și co-producătorului executiv Jonathan Norman fiind de asemenea dați afară.

Ellen, una dintre cele mai cunoscute figuri din televiziunea americană, și-a cerut scuze față de personal după ce o analiză internă a constatat „deficiențe legate de gestionarea zilnică a emisiunii”. Acest lucru nu a împiedicat spectacolul să câștige premiul E! People’s Choice Award pentru cel mai bun talk-show de zi, luna trecută.

„Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc, din adâncul, din adâncul inimii mele. Mulțumesc. Nu accept acest premiu doar pentru mine, ci în numele echipei mele uimitoare și al personalului care face posibil spectacolul. Se prezintă în fiecare zi, dau 100% din ei înșiși, 100% din timp”, a mulțumit Ellen.

Vedeta procurorilor, Mircea Negulescu „Portocală” – înfrângere în justiție în Dosarul Lukoil

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre