Simona Ionescu / Redactor Șef

Elon Musk a evocat posibilitatea unui meci în cușcă, Zuckerberg a acceptat. Cine e cotat cel mai bine de casele de pariuri

Elon Musk a evocat posibilitatea unui meci în cușcă, Zuckerberg a acceptat. Cine e cotat cel mai bine de casele de pariuri
După ce Elon Musk a vorbit pe Twitter despre o posibilă luptă în cușcă cu fondatorul Meta, Mark Zuckerberg, a apelat la Instagram pentru a solicita o locație pentru acest meci.

Casele de pariuri sportive au formulat rapid cote de pariuri în jurul unei potențiale lupte între directorii executivi din domeniul tehnologiei.

Cine are mai multe șanse într-o confruntare fizică între Mark Zuckerberg și Elon Musk? Depinde de cotele publicate recent de casele de pariuri sportive.

Nu se întâmplă prea des ca doi dintre cei mai bogați oameni din lume să-și dorească să se bată fizic, dar exact asta s-a întâmplat săptămâna aceasta, după ce Elon Musk i-a adresat câteva lovituri figurate lui Mark Zuckerberg pe Twitter.

„Sunt gata pentru un meci în cușcă dacă și el este”, a spus Musk, marți seara, ca răspuns unui utilizator de Twitter care l-a avertizat în glumă asupra interesului bine mediatizat al lui Zuckerberg pentru jiu-jitsu brazilian. La scurt timp, a spus pe Instagram că ar fi de acord și i-a cerut lui Musk să „îmi trimită locația”.

Care sunt cotele pentru cei doi coloși ai tehnologiei

Acum, casele de pariuri se grăbesc să stabilească linii de pariuri pentru o luptă în cușcă între Zuckerberg și Musk, în vârstă de 39, respectiv 51 de ani. DraftKings, una dintre cele mai cunoscute case de pariuri sportive din SUA, a prezentat cotele potențiale care îl dau pe Zuckerberg drept favorit la -160, în timp ce Musk a fost listat ca fiind defavorizat cu +140.

„Zuckerberg este cu 12 ani mai tânăr și a luat parte la o provocare intensivă în care a alergat o milă, a efectuat 100 de tracțiuni, 200 de flotări și 300 de ghemuiri, înainte de a alerga încă o milă, totul în timp ce purta o vestă cu greutăți de nouă kilograme”, a declarat Johnny Avello, directorul de operațiuni sportive și de curse de la DraftKings, într-un comunicat.

Părerile sunt împărțite

Bovada, o altă casă de pariuri online, are cote similare – doar că inversate. În pronosticul său, Musk este favorit cu -150, în timp ce Zuckerberg este defavorizat cu +110. „Putem aprecia faptul că Zuck are experiența BJJ, dar în ring am înclina probabil balanța spre Musk, care este la propriu greutatea grea.

Cine e cotat cel mai bine de casele de pariuri

Zuck ar putea supraviețui mai mult decât el și are înălțimea de partea lui, dar cu întinderea și antrenamentul anterior de partea lui, îl preferăm pe Musk ca favorit -150”, a declarat un purtător de cuvânt al Bovada pentru Insider.

100 de dolari biletul

Cei care doresc să vadă un asemenea meci istoric ar putea să plătească 100 de dolari, iar bătaia în cușcă ar putea aduce organizatorilor venituri de peste un miliard de dolari. Președintele UFC, Dana White a mărturisit pentru TZM Sports că Zuckenberg a acceptat să se bată cu Musk.

„Mark Zuckenberg m-a căutat primul și m-a întrebat dacă Musk vorbește serios. Aceasta ar fi cea mai mare luptă din istoria lumii, mai mare decât orice s-a făcut vreodată. Ar doborî toate recordurile de transmisie cu plată. (…) Cred că se triplează (Mayweather-McGregor). Nu există limită pentru ceea ce poate face acest lucru. Nu cred că niciunul dintre ei are nevoie de bani. Acești tipi ar strânge sute de milioane de dolari pentru caritate”, a declarat White pentru tabloidul TMZ.

Care a fost cel mai mare meci

Până în acest moment, cel mai mare meci pay-per-view a avut loc între Conor McGregor și Floyd Mayweather în 2017. În urma meciului, veniturile au fost de peste 600 milioane de dolari. McGregor a primit 85 de milioane de dolari, iar onorariul lui Mayweather s-a ridicat la 275 de milioane de dolari după ce a câștigat.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre