Imagini halucinante cu soția lui Mark Zuckerberg. A intrat în panică la un eveniment

Imagini halucinante cu soția lui Mark Zuckerberg. A intrat în panică la un eveniment
Mark Zuckerberg și-a invitat soția, Priscilla Chan, la un meci din UFC. Cei doi au stat chiar lângă ring.

Prezentă la luptele din Las Vegas, soția lui Mark Zuckerberg, Priscilla Chan, a rămas marcată de ceea ce a văzut în fața ochilor.

Soția lui Mark Zuckerberg a uimit întreaga lume. Ce a făcut bruneta la un meci de lupte

Partenera de viață a unuia dintre cei mai bogați oameni din lume, cu o avere estimată la aproximativ 50 miliarde de dolari a suportat cu greu să vadă disputa dintre doi luptători de marcă, Trevin Jones și Raoni Barcelos. Când chinezoaica a văzut cum cei doi își cară pumni și picioare, și-a acoperit fața. Momentul a fost urmărit de peste 1,5 milioane de persoane, iar internauții au dat sute de comentarii.

„Clar că era la primul meci de UFC”

”Nu înțeleg ce căuta acolo”, ”E o scenă absolut bizară”, ”Clar era la primul meci de UFC”, ”Probabil că imaginile o vor urmări multă vreme” sau ”A trecut prin toate emoțiile posibile” au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

Cine e soția lui Zuckerberg

Priscilla a văzut lumina zilei în Massachusetts, este de origine americană, iar părinții, chinezi, au trăit în Vietnam și au părăsit țara folosindu-se de o barcă de refugiați. Cei doi s-au cunoscut prima dată în anul 2003, în timpul unei petreceri… la baie.

Chan a dezvăluit cu ceva timp în urmă că la prima întâlnire Mark i-ar fi spus că a preferat să iasă cu ea decât să învețe pentru un examen foarte greu. Priscilla a terminat Harvard în anul 2007 și vorbește mai multe limbi străine, respectiv engleza, spaniola și cantoneza. După facultate, aceasta a fost doi ani profesoară de știință, apoi s-a înscris la medicină.

Îngrijorată de alimentația soțului său

Într-un interviu acordat lui Savannah Guthrie, pentru NBC News, Chan a vorbit despre stilul vestimentar al soțului său, dar și despre alimentație, de care a spus că este îngrijorată.

„Sunt mulţumită  de orice vrea să poarte, atâta timp cât este potrivit pentru locul unde merge. Deci celebrul tricou nu îl poate purta la nunţi şi nici la o petrecere pentru copii. Dar în schimb poate purta orice vrea el, sunt pro-glugă. Mai degrabă sunt îngrijorată în ceea ce priveşte alimentaţia lui, decât stilul său vestimentar‟, a spus Chan.