Simona Ionescu / Redactor Șef

Elton John are multe părți lipsă: „Nu a mai rămas mare lucru din mine”

Elton John are multe părți lipsă: „Nu a mai rămas mare lucru din mine”
Cu o carieră de zeci de ani în studioul de înregistrări și pe scenă, încununată de cinci premii Grammy, un premiu Tony, un premiu Oscar și un Glob de Aur (ultimele două pentru muzica din filmul *The Lion King/Regele Leu*), Elton John a decis anul trecut să se retragă, după turneul din 2023. Vârsta și problemele de sănătate și-au spus cuvântul.

Sir Elton John a glumit spunând că „nu mai e mare lucru” din el, deoarece îi lipsesc diferite organe în urma numeroaselor sale probleme de sănătate. Legenda muzicii, în vârstă de 77 de ani, a făcut referire la diversele organe și părți ale corpului pe care le-a pierdut de-a lungul vieții, într-o discuție sinceră după proiecția filmului „Elton John: Never Too Late”. Documentarul biografic a fost prezentat la cea de-a 62-a ediție a Festivalului de Film de la New York, marți.

Celebrul artist a mărturisit că organismul său e departe de a mai fi complet. „Ca să fiu sincer cu voi, nu a mai rămas mare lucru din mine. Nu mai am amigdale, vegetații adenoide sau apendice. Nu mai am prostată. Nu mai am șoldul drept, nici genunchiul stâng sau dreptul. De fapt, singurul lucru care mi-a rămas este șoldul stâng”, a spus vedeta.

La evenimentul de gală, Elton John s-a deplasat cu un scaun rulant (Instagram)

Așa cum au remarcat cei prezenți, Elton John a avut dificultăți să meargă pe covorul roșu la propriul său eveniment, după ce a suferit o operație de înlocuire a genunchiului în ianuarie. În acest context, partenerul vedetei a dezvăluit că Elton va trece printr-o nouă operație de înlocuire a genunchiului în câteva săptămâni, pentru a fi complet pregătit pentru vara viitoare.

„Se simte minunat. Va face o altă operație la genunchi în câteva săptămâni și până la vară va avea doi genunchi noi. Cred că anul viitor îl veți vedea dansând breakdance pe covorul roșu”, a glumit David Furnish, citat de Daily Mail.

Familia pe primul loc

La festivalul de film, Elton John i-a încântat pe fani cu abilitățile sale vocale extraordinare, urcând pe scenă pentru o interpretare emoționantă la pian. De asemenea, a ținut să le aducă un omagiu soțului său, David Furnish, și fiilor lor, Zachary și Elijah, pentru că l-au făcut „cel mai fericit om din lume”.

Elton John se confruntă cu probleme mari de sănătate, însă nu renunță la muzică și face planuri pentru un spectacol (Instagram)

Artistul le-a spus celor prezenți că nu a mai simțit niciodată fericirea pe care o simte acum și a explicat decizia sa de a renunța la concertele live. „După cum știți, am decis să nu mai fac turnee pentru că am 77 de ani, am făcut tot ce era de făcut, am cântat. Am reușit. Am fost acolo și am făcut totul. Muzica va rămâne o parte din viața mea. Dar cei mai importanți în viața mea sunt David, Zachary și Elijah, familia mea și prietenii mei. Am găsit utopia și sunt atât de încântat”, a declarat vedeta muzicii pop.

Elton John, probleme de sănătate: „Nu a mai rămas mare lucru”

La începutul acestei luni, s-a aflat că Sir Elton a rămas cu vederea limitată la un singur ochi, după ce s-a luptat cu o „infecție oculară severă”. Artistul, care a susținut ultimele sale concerte vara trecută, a explicat cum și-a petrecut ultimele luni „recuperându-se acasă”.

Într-o postare lungă pe Instagram, Elton a scris că în timpul verii a contractat o infecție oculară severă, care, din păcate, i-a afectat vederea grav. Practic, acum vede cu un singur ochi. El a mai spus că este în proces de vindecare, dar, așa cum l-au informat medicii, „este un proces extrem de lent și va dura ceva timp până când vederea se va întoarce complet la ochiul afectat”.

Deși s-a retras din turnee anul trecut, conform informațiilor The Sun, artistul ar purta discuții pentru a crea un musical bazat pe catalogul său impresionant de hituri clasice, care ar include melodii precum „Your Song”, „Candle in the Wind” și „Tiny Dancer”.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri