Simona Ionescu / Redactor Șef

Elton John și David Furnish își lansează propria băutură, cu o listă de așteptare plină de vedete

Elton John și David Furnish își lansează propria băutură, cu o listă de așteptare plină de vedete
Sir Elton John și David Furnish produc propria lor băutură fără alcool, care deja i-a stârnit interesul Victoriei Beckham și lui Elizabeth Hurley.

Kylie Minogue  și Brad Pitt au vin, David Beckham are whisky și George Clooney a avut tequila.

Acum Sir Elton John și David Furnish au produs o băutură pentru showbiz: un suc de mere fără alcool. „Prima lor recoltă” se numește Woodside, după moșia lor Old Windsor și provine din mere din livada lor.

Sir Elton John și David Furnish nu plănuiesc să comercializeze băutura momentan

Domeniul starului pop, care se întinde pe o suprafață de aproximativ 150 000 metri pătrați, include aproximativ 32 000 de păduri și un petec vegetal unde a crescut un dovleac premiat.

Este surprinzător că au spațiu pentru meri între grădinile îngrijite, cu un container care costă 1 milion de lire sterline pentru a fi expediat din Australia, un model T-Rex (dăruit de starul Beatles Ringo Starr) și un grajd în forma castelului Windsor.

O sursă apropiată cuplului a declarat că aceștia nu au încă planuri comerciale pentru Woodside, dar există deja o listă de așteptare pentru vedete.

Celebra amică a lui Elton John, Victoria Beckham, de abia așteaptă o mostră din produs, precum și Elizabeth Hurley.

Povestea de dragoste dintre Sir Elton John și David Furnish

Elton John a început să se întâlnească cu regizorul David Furnish în 1993 și s-au îndrăgostit aproape instantaneu. Cei doi au rămas împreună de atunci, au obținut un parteneriat civil în 2005 și în cele din urmă, în 2014 (când a fost permis) s-au căsătorit.

Celebrul cântăreț a spus că, în ciuda faptului că au avut multe urcușuri și coborâșuri, în adâncul sufletului a știut întotdeauna că David este alesul și că vor fi împreună pentru totdeauna. Aceștia au doi copii împreună. În tinerețe, Elton John a fost căsătorit cu o femeie.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre