Simona Ionescu / Redactor Șef

Ema Uta i-o plătește lui Bodi. Afaceristul joacă murdar, alături de noua iubită

Ema Uta i-o plătește lui Bodi. Afaceristul joacă murdar, alături de noua iubită
Alex Bodi este în Mykonos, alături de noua iubită, dar face orice ca să o enerveze pe Ema Uta. Aceasta în schimb l-a uitat de tot pe Bodi și se pare că are un nou iubit cu care urmează să se întâlnească pe insula grecească.

Ema Uta i-o plătește lui Bodi, iar acesta la rândul lui, joacă murdar, alături de noua iubită. La nici o lună de la despărțire, Ema Uta pare că a uitat cu totul de Alex Bodi, cu care era logodită. Recent, „regina machiajului”, așa cum e supranumită, a plecat cu fetele în Mykonos, acolo unde s-ar părea că își așteaptă noua cucerire, un milionar cu care a avut o legătură și anul trecut, pe nume Andrei Barbu. 

Pe partea cealaltă, Bodi nu a stat nici el degeaba. Și-a luat noua iubită, o moldoveancă de 20 de ani pe nume Caterina și a plecat și el, tot în Mykonos. Cu toate că se pare că cei doi nu au dat nas în nas încă, își aruncă reciproc săgeți.

Bodi a făcut „un live” pe Insta și a spus tot

Bodi a lansat vineri noapte un atac dur asupra Emei într-un live pe Instagram. A insinuat ca blonda ar fi „consumatoare”, dar și rea de muscă:

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alex Bodi (@alexbodi)

Ema Uta ar avea un nou iubit 

Pentru că Bodi are o nouă cucerire cu care deja se afișează peste tot, Ema Uta nu a stat degeaba și s-a decis să i-o plătească fostului logodnic. Se pare că Uta urmează să se întâlnească în Mykonos cu un milionar pe nume Andrei Barbu, cu care anul trecut a avut parte de un moment pasional într-un club din Capitală, după ce se despărțire de Bodi, cu care ulterior s-a împăcat la vremea respectivă. 

Andrei Barbu ar fi noul iubit al Emei Uta
Foto: Spynews

Andrei Barbu ar urma să ajungă în Mykonos cu un avion privat, iar situația este una nefericită pentru Bodi, despre care presa scria anul trecut că a fost pus la punct de Barbu. Mai mult decât atât, se pare că Uta ar avea o relație cu milionarul misterios de aproximativ o săptămână, conform Spynews. 

Bodi joacă murdar, lângă noua iubită 

Pesemne că Bodi a aflat și el de venirea noului iubit al Emei Uta în Mykonos, căci joacă murdar. Afaceristul a luat-o pe bruneta Caterina și, în glumă, i-a pus pe deget eticheta de hartie de la trabucul pe care îl fuma. 

Alex Bodi joacă murdar, cu ajutorul noii iubite
Foto: Instagram

Bruneta a făcut poză și a urcat-o imediat pe Instagram, alături de mesajul „I said yes” (n.r. am spus Da). Nu este prima oară când Bodi joacă murdar. În urmă cu câteva zile, afaceristul a postat pe internet o poză cu el dezbrăcat, în pat, având-o alături pe nimeni alta decât moldoveanca focoasă Caterina, fără haine și ea. 

Povestea dintre Bodi și Ema Uta e departe de a fi încheiată, astfel că rămâne de văzut dacă va escalada conflictul dintre cei doi, sau fiecare își va vedea, în sfârșit, de viața lui. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre