Simona Ionescu / Redactor Șef

Relația lui Alex Bodi cu Ema Uta, pusă la grea încercare. Afaceristul a ieșit cu o fostă iubită

Relația lui Alex Bodi cu Ema Uta, pusă la grea încercare. Afaceristul a ieșit cu o fostă iubită
Cu doar câteva luni a cerut-o în căsătorie pe Ema Uta, dar au început să apară tot mai multe zvonuri că relația acesteia cu Alex Bodi ar fi pe muchie de cuțit. Afaceristul a fost văzut la restaurant cu o fostă iubită.

Alex Bodi și Ema Uta au decis să-și unească destinele, după o frumoasă cerere în căsătorie. Dar ceva s-a întâmplat și sursele spun că cei doi ar fi luat acum o pauză. Mai mult, afaceristul a fost văzut la restaurant cu o fostă iubită. 

Bădălău și-a găsit o nouă iubită

Sigur, n-ar fi prima dată când Alex Bodi și Ema Uta se despart, ca apoi să realizeze că nu pot trăi unul fără celălalt și să urmeze o împăcare dulce. De data asta însă, afaceristul a fost văzut la restaurant luând masa cu nimeni altcineva decât fosta sa parteneră, Bianca Drăgușanu.

Asta deși cei doi s-au despărțit cu ani în urmă cu mult scandal și și-au aruncat unul altuia în față vorbe grele. Cum și Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Bădălău, iar acesta și-a găsit o altă iubire pe care a și arătat-o lumii întregi, n-ar mira pe nimeni dacă între Bodi și Drăgușanu s-ar reaprinde flacăra iubirii.

Acuzații grave din partea lui Gabi Bădălău, dar și a lui Alex Bodi

Bodi, la restaurant cu Bianca Drăgușanu. Sursă foto: Spynews

Motivul real al despărțirii dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu nimeni nu-l știe cu adevărat, dar el susține că timp de șase luni frumoasa lui iubită ar fi avut o relație și cu un alt bărbat în timp ce era cu el. Un asistent care îi făcea injecții cu botox, a precizat Bădălău, după ce declarase că e vorba de medicul Biancăi. Asta în condițiile în care el, Gabi Bădălău și bărbat serios, s-ar fi făcut planuri de căsătorie!

Bianca jură că așa ceva nu e adevărat și că medicul despre care vorbește Bădălău îi este doar prieten și partener de afaceri.

De acuzații a avut parte și Alex Bodi în ultima vreme. Presa a scris că face parte din „rețeaua lui Florian Coldea” prin afacerea lui cu criptomonede.

Ce căuta Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu la restaurant?

După ce a fost surprins de paparazzi Spynews la un restaurant luxos din nordul Bucureștiului, Alex Bodi a mărturisit că nu are nici o legătură amoroasă cu Bianca și nici nu intenționează. El a menționat că doar au luat masa împreună, au pus țara la cale, apoi blonda a plecat cu prietenii, iar el a rămas să vadă meciul. Cei doi par să aibă o relație normală în prezent, așa că Ema Uta nu ar trebui, teoretic, să-și facă nici un fel de probleme.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre