Simona Ionescu / Redactor Șef

Fosta lui Dorian Popa și iubita lui Alex Bodi au amețit Instagramul. S-au unduit și s-au mângâiat

Fosta lui Dorian Popa și iubita lui Alex Bodi au amețit Instagramul. S-au unduit și s-au mângâiat
După 11 ani de relație, Dorian Popa și Babs și-au  spus „adio”, anul trecut, vestea fiind dată de cea din urmă, pe rețelele sociale. Bruneta în vârstă de 41 de ani a uitat de mult de fostul iubit, și are grijă să se distreze copios... în perimetrul propriei curți.

Fosta lui Dorian Popa a dat o petrecere remarcabilă în spatele curții noii case, în care locuiește încă de anul trecut. Cristina Iosif, numele real al lui Babs, a reușit să adune câțiva „mondeni” pentru a-și serba ziua de naștere.

A organizat o petrecere de tip „semi lux”, cu concert privat și candy bar, dar nu s-a pus aruncat niciun covor roșu, iar locația nu a fost similară unui restaurant de 5 stele, ba chiar maseorul ei a fost pus pe post de grataragiu/bucătar.

N-au existat animatoare, însă prietena ei Ema Uta a compensat. S-a unduit preț de mai multe InstaStory-uri în oglinda amplasată în curtea lui Babs, amețindu-i pe internauți.

Îmbrăcate în ținute ultra provocatoare și sumare, fetele au dansat incitant pentru fanii de pe Instagram. După cum se vede în imagini, Ema Uta a întrecut și de data aceasta toate așteptările. Blonda lui Alex Bodi a purtat o eșarfă pe post de sutien și o fustă mai scurtă ca fostele căsnicii ale musculosului cu care se iubește.

Fosta lui Dorian Popa, petrecere opulentă în spatele curții

Sărbătorita a îmbrăcat o rochie mulată, care i-a pus în evidență corpul atent lucrat la sală, sub supravegherea lui Mihai, un celebru și premiat culturist, care activează ca și antrenor personal. Gurile rele spun că pentru Babs el este ceva mai mult decât „mentorul” ei din sala de fitness.

Babs a stat lipită de antrenorul ei personal la petrecere (Instagram)

Campionul cu mușchi a fost și el prezent la chef, dovadă fiind poza în care a fost etichetat, în care o ține strâns lipită de corpul său pe fosta lui Dorian Popa.

Concert la gardul vecinilor

Petrecerea din spatele curții lui Babs a culminat cu un mic concert. Dincolo de dansul provocator executat în oglindă de ea și Ema Uta, un alt moment artistic a fost și concertul live-ish susținut de Ruby. Melodia „Stinge lumina”, jumătate playback, jumătate live, le-a animat maxim pe fete.

După Ruby și toate cele, fosta lui Dorian Popa a sărit în piscină, însă ceilalți invitați nu au vrut să își ude hainele, așa că au preferat să stea pe margine și să filmeze, în timp ce s-au delectat cu meniul de clasă.

Maseurul Cristinei Iosif s-a ocupat de măduva la grătar pregătită în prealabil de mama sărbătoritei.

Nu au lipsit micii la grătar și nici alte produse tradiționale din carne.

Având în vedere pretențiile invitaților foarte atenți la „dieta pentru mușchi”, meniul a fost unul hiper proteic. Inclusiv prăjiturile au fost comandate la o cofetărie de profil, care face dulciuri fără zahăr și potrivite pentru pasionații de fitness.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre