Simona Ionescu / Redactor Șef

Dorian Popa s-a apucat de bucătărie de fericire. A primit și rezultatul testelor pentru drog

Dorian Popa s-a apucat de bucătărie de fericire. A primit și rezultatul testelor pentru drog
Cu câteva săptămâni în urmă, vestea că Dorian Popa a fost prins drogat, în lenjerie intimă, a dat ocolul României. Vedeta și-a revenit și pe dă peste nas dușmanilor. Le-a arătat și ce face în bucătărie.

Dorian Popa a ajuns pe prima pagină a ziarelor la sfârșitul lui octombrie, după ce a fost prins drogat. Cântărețul vrea să fie doar un episod urât din viața lui și le-a arătat tuturor că acum e mai curat ca niciodată. Dar și cum îi stă în bucătărie.

Dorian Popa le-a arătat dușmanilor: e curat ca lacrima

Dorian Popa nu vrea să fie văzut ca un tânăr care se droghează, ci ca unul care a greșit odată și a învățat din acest lucru. Recent, artistul a postat o fotografie cu analizele medicale, din care reiese că e negativ la orice substanță interzisă, dar și un mesaj. ”În viață, unii aleg să se bată cu pumnii, alții aleg să se bată cu mintea. Parcă aș alege varianta a doua, zic. Cu Dumnezeu înainte, asumat și conștientizându-ne greșelile”, a spus Dorian Popa, pe pagina sa de Instagram.

Rețeta de unt de arțar a lui Dorian Popa

Și pentru că s-a făcut băiat cuminte, Dorian Popa a făcut și un video în care îi învață pe prietenii din online cum se prepară untul de arțar. „Am ajuns să gătim chestii de pe tiktok cu un singur ingredient. Ce credeți că am aici? Sirop de arțar, fiert la 111 grade, scos pe parte gheață, băgat la frigider, pe care acum îl mixăm și ar trebui să se transforme în unt de arțar. Iar la cuptor avem niște palmieri tot dintr-un singur ingredient. O nebunie”, a spus Dorian Popa.

„Recunosc, am consumat cannabis”

După ce a fost prins „fumat”, Dorian Popa a postat un film pe rețeaua de socializare, în care și-a recunoscut fapta și și-a îndemnat fanii să nu îi calce pe urme. „Vreau să îmi cer scuze tuturor care mă urmăresc, am greșit indiscutabil, nu am circumstanțe atentuante, am dat un exemplu negativ. Nu mă scuz, îmi asum pe deplin consecințele actiunilor mele. Recunosc, am consumat canabis, nu în ziua în care am fost oprit de poliție, lucru pe care îl regret și am ieșit pozitiv (la aparatul drugtest) chiar și la câteva zile după ce am consumat”, a explicat vloggerul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre