Simona Ionescu / Redactor Șef

Emil Rengle știe exact ce vrea să facă în 2023. Fostul concurent de la „Survivor România” are și o mare dorință pentru acest an

Emil Rengle știe exact ce vrea să facă în 2023. Fostul concurent de la „Survivor România” are și o mare dorință pentru acest an
A locuit multă vreme la hotel, dar a reușit să facă cel mai bun lucru pentru sufletul său: să-și cumpere apartament.

Dar nici acum nu știe dacă a făcut sau nu o investiție bună, pentru că nu s-a gândit la un business, pentru că a făcut această achiziție pentru că simțea nevoia să aibă locul lui, unde să se simtă acasă. Pe de altă parte însă, Emil Rengle spune că se gândește tot mai mult să plece din România.

“Acesta este planul…”

Pentru că simte nevoia să experimenteze cât mai multe lucruri în viață. Încă nu s-a gândit dacă va fi o jungă în Bali, sau vrea să stea o perioadă în America. Iar pentru acest an are o dorință imensă, să aibă o mașină. „Acesta este planul, îmi doresc o mașină nouă. În 2023 vreau o mașină sport, acum să mă ajute Dumnezeu”, a spus artistul.

“Nu acesta a fost scopul, nu a fost un scop de business, a fost un scop emoțional, pentru inima mea”

„Cred că motivul pentru care mi-am luat apartament a fost pentru că aveam nevoie de un loc al meu, unde să mă încarc, să simt această siguranță că am cuibul meu. În rest, nu mi-a păsat și nici nu mă pricep la detaliile privind o investiție bună în perioada aceasta. Nu acesta a fost scopul, nu a fost un scop de business, a fost un scop emoțional, pentru inima mea.

“În capul meu, acest lucru nu mă leagă de un loc”

Până acum, până în acest punct al vieții mele am investit foarte mult în a călători, în a vedea, în a cunoaște, în a trăi experiențe noi. Acum am simțit nevoia de această siguranță. Dar, în capul meu, acest lucru nu mă leagă de un loc, ci, mai mult mă face să explorez pentru că știu că am cuibul meu la care mă pot întoarce oricând. Da, cu siguranță că m-aș muta (n.r. din România). Și o să mă mut.

“Îmi doresc să mai bifez niște experiențe cu care să plec de aici”

(…) Mi se pare că este limitat să trăiești într-un singur loc, indiferent de unde ești. Nu am o problemă cu România, iubesc țara aceasta, iubesc tot ce mi-a oferit, dar îmi doresc și altceva. Că o să fie vorba de o junglă în Bali, în Tulum, o călătorie în care vreau să ies din societate sau că o să fie vorba de New York o perioadă, îmi doresc să mai bifez niște experiențe cu care să plec de aici. Acesta este motivul”, a mărturisit Emil Rengle, într-un interviu pentru Ego.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre