Simona Ionescu / Redactor Șef

Emisiune specială pentru Victor Țăruș, pescarul hoinar

Emisiune specială pentru Victor Țăruș, pescarul hoinar
În amintirea celebrului pescar Victor Țăruș, care ne-a părăsit în această săptămână, echipa „Pescar hoinar”, de la TVR 2, a pregătit o ediție specială.

Timp de 15 ani, Victor Țăruș (58 de ani) a fost emblema și animatorul uneia dintre cele mai iubite emisiuni închinate naturii, „Pescar Hoinar”, de la TVR 2.

Luni, 11 ianuarie, a venit vestea tristă: celebrul pescar a murit.

Emisiune specială pentru Victor Țăruș, pescarul hoinar

Victor Țăruș era inginer sivic, specializat în „ape de munte şi creşterea păstrăvului”.

Pasionat de pescuit, a fost timp de 15 ani emblema și animatorul uneia dintre cele mai iubite emisiuni închinate naturii, „Pescar Hoinar”, de la TVR 2.

Duminică, 17 ianuarie, de la ora 10:00, colegii săi din TVR îi vor dedica o emisiune specială.

Victor Țăruș a început colaborarea cu Televiziunea Română în 2003.

De atunci, și-a pus amprenta pe sute de ediții ale emisiunii tematice „Pescar Hoinar” – program îndrăgit și urmărit de telespectatorii TVR 2.

A fost editor al revistelor „Pescar modern” și „Pescar la Crap”, dar şi autorul mai multor cărţi de pescuit sportiv.

A fost organizator al competițiilor „Cârligul de Aur” și „Crapul de Aur”, competiții pentru capturi record publicate în revistele sale și a numeroase alte competiții.

Între 1990-1995 a deținut funcția de vicepreședinte pentru pescuit al Asociației Pescarilor din APVS-România.

Victor Țărus, permis de pescar de la 7 ani

Pasionat de tainele pescuitului, pescar „cu permis” de la 7 ani, Victor Țăruș este deținătorul unor rezultate competiționale.

A fost câștigător a numeroase titluri la competițiile interne și internaționale de casting, pescuit la muscă artificială și pescuit cu năluci.

A fost participant și promotor al echipei naționale la mai multe ediții ale campionatelor mondiale de pescuit.

”Avându-l şi pe mai departe în barca noastră, ca model şi maestru, mărturisim o pioasă aducere aminte în câteva dintre secvenţele, care, la vremea lor au bucurat sufletele celor care l-au iubit şi l-au admirat.

Pentru cei care l-au cunoscut ca pescar pe mal de apă sau ca ghid și îndrumător în aventurile pescărești, am pregătit un modest omagiu  dedicat personalității sale”, este mesajul echipei „Pescar Hoinar”.


Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat, zice Dan Capatos. Fiul Ioanei face o declarație uimitoare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre