Simona Ionescu / Redactor Șef

Este uimitor ce a putut face fiica lui John Travolta. Tatăl a rămas fără cuvinte

Este uimitor ce a putut face fiica lui John Travolta. Tatăl a rămas fără cuvinte
La un an și jumătate de la moartea mamei sale Kelly Preston, fata își canalizează  emoțiile în muzică. Ea a decis să lanseze primul ei single, iar acesta se anunță un mare succes.

Ella și-a făcut apariția, anul trecut, pe notele din Grease în videoclipul realizat pentru Superbowl 2021 împreună cu tatăl ei John Travolta. Un an mai târziu, tânăra revine cu un single doar al ei.

Ella Travolta este cu adevărat o fată plină de resurse. Pe lângă dans și actorie – ea va apărea în Get Lost, un film care o va avea ca protagonistă într-un remake pentru Alice în Țara Minunilor, a cărui dată de lansare nu a fost încă oficializată – fiica actorului are și un mare talent muzical, scrie Elle.com. O demonstrează cel mai recent videoclip publicat pe Instagram, în care interpretează un extras din primul său single, Dizzy, deja online pe platformele de streaming.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ella Travolta (@ella.travolta)

„Atât de fericită și de încântată să anunț lansarea primului meu single”, a scris Ella pe profilul ei. Vocea angelică și cuvintele foarte delicate dezvăluie un talent muzical nebănuit și o sensibilitate neobișnuită pentru o fată de vârsta ei, care este puțin mai mult decât o adolescentă, confruntată cu o mare pierdere din câte pot exista; moartea mamei sale, mai arată sursa citată.

Piesa pare să fie dedicată regretatei Kelly Preston, care a murit în iulie 2020 din cauza unei tumori.  „A durat mult să fie gata, dar în sufletul meu sunt încă acea fată nebună de 14 ani. Sper să vă placă”, mărturisește fata lui John Travolta.

John Travolta apare alături de fiica sa în videoclip

„Sunt atât de mândru de tine Ella, este uimitor! Tatăl tău este fericit!”,  a comentat marele actor John Travolta, care la finalul videoclipului are o mică apariție lângă fiica sa înainte de a schimba cu ea un sărut tandru pe obraz.

Cu prospețimea și spontaneitatea celor 21 de ani, Ella Travolta anticipase deja premise grozave pentru noul an, încă de la sfârșitul lunii noiembrie. „Există un lucru la care am lucrat în ultimul an care îmi este foarte drag inimii mele. Am vrut să vă împărtășesc un fragment dintr-o melodie pe care am scris-o și care va fi lansată anul viitor”, relata aceasta.

Emoționată , tânăra și-a deschis inima față de cei jumătate de milion de fani care o urmăresc pe Instagram în fiecare zi în aventurile ei în familie, alături de tatăl ei, John, și de fratele ei mai mic, Benjamin. Cu puțin timp înainte de Crăciun, Ella lansase și video-ul  pentru noul ei single: un desen animat melancolic în care o fată plânge, dar ale cărei lacrimi se transformă în frunze și flori.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre