Simona Ionescu / Redactor Șef

Eva Măruță, fetița Andrei, cochetă ca artista. Ce nu îi lipsește din gentuță

Eva Măruță, fetița Andrei, cochetă ca artista. Ce nu îi lipsește din gentuță
Eva Măruță, fetița Andrei, este o micuță vedetă pe Internet. Chiar dacă are doar cinci anișori, aceasta are aere de adevărată domnișoară.

Are un succes răsunător în mediul online, deși are doar câțiva anișori. Eva Măruță a lăsat-o fără cuvinte chiar și pe mama sa.

Eva Măruță, fetița Andrei, cochetă ca artista. Ce nu îi lipsește din gentuță

Pe contul său de Instagram, Andra a postat recent un filmuleț în care apare simpatica sa fiică, care nu contenește să le arate tuturor cât de elegantă este, chiar și acasă. Micuța apare îmbrăcată într-o rochiță roz, care îi vine perfect, la care a asortat o gentuță galbenă.

Ce poartă fiica Andrei în poșetă? “Uite ce am în gentuță. Ochelari de soare, elastic pentru prins părul, ruj și șervețele de șters rujul”, a declarat Eva. Astfel pregătită, fetița Andrei urma să înceapă ora de pian, spre bucuria mamei sale.

Eva a primit butonul pentru 100.000 de abonați

Cu doar câteva luni în urmă, micuța Eva a reușit să strângă pe Youtube peste 150.000 de urmăritori, iar anul trecut ea a fost răsplătită pentru munca depusă. Astfel, fiica lui Cătălin Măruță a primit butonul pentru 100.000 de abonați. „Sărbătorim cu Eva! A primit de la YouTube butonul pentru 100.000 de abonați!

Sunt mândră de faptul că e atât de ambițioasă și pasionată și o voi ajuta mereu să își împlinească visele! Să îi ținem pumnii și lui David, acum e mai motivat și el să posteze mai des!”, a notat atunci Andra pe rețelele de socializare. Nici Eva nu a stat pe gânduri și, fericită de surpriza care i-a fost făcută de cei de la Youtube, le-a mulțumit.

„Vă mulțumesc tuturor pentru că îmi urmăriți vlogul! Acum suntem mai mult de 100.000 de prieteni! Mulțumesc, YouTube. Și le mulțumesc lui David, mami și lui tati că mă ajută să fac filmulețe despre familia noastră! ❤️ David 🔥 Andra 🔥 Cătălin”, a scris Eva pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Instagram

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre