Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Adevărul despre relația dintre cei trei „chefi la cuțite”. Scărlătescu o spune direct și nu e tocmai de bine

Exclusiv. Adevărul despre relația dintre cei trei „chefi la cuțite”. Scărlătescu o spune direct și nu e tocmai de bine
Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu sunt o tripletă de zile mari. Dar doar la televizor. Adevărul din spatele zâmbetelor a fost prezentat de unul dintre ei. O spune direct, și nu prea e confortabil pentru ceilalți doi.

Deja de multe sezoane, cei trei „chefi la cuțite” sunt cam așa și în viața reală. O spune direct chef Cătălin Scărlătescu, în podcastul lui Mihai Morar. Unde mai punctează și faptul că nu minte și nu glumește cu afirmațiile sale. „Să ții minte, eu niciodată nu mint. Câteodată evit să spun adevărul”, a punctat îndrăgitul chef.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu nu sunt așa prieteni cum par de la televizor

Chefi la cuțite este un cooking show românesc, care a fost difuzat prima dată în martie 2016, de către canalul de televiziune Antena 1. Emisiunea îi are în prim plan pe trei chefi talentați, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu. Dacă în timpul emisiunii fiecare ține cu echipa lui și se mai înțeapă, de dragul show-ului, toată lumea ar crede că ei trei sunt și cei mai buni prieteni în viața reală. Însă, se pare că lucrurile nu stau deloc așa.

„Mă feresc de ei ca de draci”

„Mă feresc de Bontea și de Dumitrescu ca de draci. Ăștia-s călare pe mine tot timpul. Sunt singurii mei doi inamici veritabili. Noi nu suntem prieteni”, a recunoscut chef Cătălin Scărlătescu în podcastul lui Mihai Morar.

„Eu încă n-am ieșit cu Bontea și cu Dumitrescu și cu Dumitrescu la o bere, noi trei. Noi încă n-am ieșit de foarte mult timp”, a mai spus acesta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)

Scărlătescu a detaliat și cum s-a ajuns aici. „Prima dată în viața mea când eu am cunoscut-o pe Mona Segall ea mi-a zis așa: Tu o să fii cel mai iubit bucătar din țară. Bontea și Dumitrescu au fost atenți. Cred că de atunci ne-a rămas în cap că eu sunt cel mai iubit bucătar și atunci ei doi fac front în fața mea.  Am avut un moment în care am intrat cu ei doi în metrou. Erau lângă mine. Și au venit trei oameni și au zis: Vreau și eu să fac poză cu tine. Și cu ei doi? Nu”, a mai povestit chef-ul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre