Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ce a făcut Andreea Ibacka înainte să nască

Exclusiv. Ce a făcut Andreea Ibacka înainte să nască
Emoțiile sunt cât casa în familia lui Cabral, pentru venirea pe lume a noului copil. Cunoscutul prezentator e tată de trei copii.

Nu se aștepta nimeni la ce a făcut Andreea Ibacka înainte să nască. Deși, semnele erau destule. Să ne amintim că soțul, Cabral, nu a vrut să știe sexul  noului copil, astfel că a fost o adevărată provocare ca soția lui, Andreea să i-l poată comunica. Cabral are deja doi copii mari. Inoke are deja 19 ani. Prezentatorul are o fată de doi ani și cu actuala soție: Namiko. Aceasta e și ea tare încântată de venirea pe lume a bebelușului.

Zilele trecute, actrița Andreea Ibacka a postat pe contul de socializare un mesaj, în care le-a împărtășit fanilor faptul că este posibil să nască la sfârșitul acestei săptămâni.  „Bucuria din spatele camerei se simte și din spatele măștii.  Iubesc meseria aceasta și sunt norocoasă să o practic alături de cei mai buni.  Și – cine știe? – săptămâna aceasta dacă e joi, poate și nasc”, a scris Andreea Ibacka pe contul de socializare.

Ce a făcut Andreea Ibacka înainte să nască

Ea a și ajuns la spital, zilele trecute, dar apoi a revenit acasă. aici, emoțiile s-au ținut lanț. Cabral a avut grijă să îi gătească felurile preferate, după cum a dezvăluit pe Instagram. Afară, se repară asfaltul. Iar pentru Andreea Ibacka a fist un motiv de amuzant. Legat de cum are ea parte de „relaxare”, înainte de naștere.

Marea întâmplare s-a consumat însă aseară. Dacă v-ați întrebat ce a făcut soția lui Cabral înainte să nască, vă spunem noi. Și vă arătăm. S-a dat în leagăn.

Exact! Îmbrăcată într-un trening lejer, de culoare deschisă, și-a luat fetița și soțul și s-a dus la joacă. Distracția a fost pe cinste, după cum se vede din imagini. Andreea, Cabral și mica Namiko abia așteaptă să se poată juca și cu cel mai nou membru al familiei. Unde mai punem că tăticul Cabral nu își mai încape în piele de bucurie și mândrie că are cine să îi ducă numele mai departe.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre