Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Cum s-a porcit Bianca Drăgușanu în Dubai

Exclusiv. Cum s-a porcit Bianca Drăgușanu în Dubai
Bianca Drăgușanu s-a porcit în Dubai. O recunoaște chiar ea. Departe de Bodi, înconjurată de fete,  nu s-a mai reținut de la nimic. Toate regulile au fost încălcate.

Aflată zilele acestea la căldură, în Dubai, Bianca Drăgușanu intră în afaceri cu sora fostei neveste a lui Irinel Columbeanu. E știut, după ascensiunea Monicăi, Ramona Gabor a avansat și ea la cariera de model, și a ajuns să trăiască, de ani buni, în Dubai. Acum se pregătește să lanseze propriul parfum, iar Bianca Drăgușanu o va ajuta.

În contrapartidă, Ramona Gabor se pare că o va ajuta pe Bianca Drăgușanu să își extindă piața de desfacere a ținutelor marcă proprie.

Răsfăț după o zi „grea” de shopping

După o zi „grea” de shopping la Dolce & Gabbana și alta la magazine de brand, Bianca Drăgușanu s-a retras cu prietenele ei, Ramona Gabor și Lisette la masă, pe terasa aeriană a unuia din cele mai fițoase restaurante din Dubai. Au privit apusul, artezienele și s-au delectat cu scoici, salate, pizza, tartar, dulciuri, fructe de mare și câte și mai câte. Apoi a venit porceala. Exact așa s-a exprimat Bianca.

Cum s-a porcit Bianca Drăgușanu „pe sărăcie”

Probabil că viața la dietă a vrut să-și ia revanșa. Așa că după o cină copioasă cu fetele, Bianca Drăgușanu a lăsat deoparte fițele și a oprit mașina la un McDonalds, de unde și-a luat un meniu: burger, cola, cartofi prăjiți ( porție mare). Pe care i-a mâncat cu gura direct din cartonul roșu.

„Am mâncat la restaurant incredibil de bine. A venit și managerul, ne-a felicitat, s-a bucurat de prezența noastră acolo. Și, ce să vedeți? M-a luat din nou foamea. Și am decis să mă porcesc un pic. Dacă tot trăim într-o lume plină de porcușori (…)”, a comentat Bianca Drăgușanu. După ce șoferul a dus-o la „mec”, urcată în mașină, a dat iama în cartofi.

„Lăsăm băgăția la o parte, numai pentru câteva secunde, și să ne porcim, pentru a intra în rândul lumii, și să arătăm că și nouă ne place porceala… viața e prea frumoasă”, a mai spus vedeta.

Sursa foto: Instagram

Cum l-a păcălit Bianca Drăgușanu pe Alex Bodi că nu-l dă pe mâna Poliției. Telenovela „Bătutul Biancăi”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre