Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Dani Mocanu nu poate salva ucrainence la frontieră, își încearcă norocul în altă țară

Exclusiv. Dani Mocanu nu poate salva ucrainence la frontieră, își încearcă norocul în altă țară
Manelistului Dani Mocanu îi place la nebunie să fie înconjurate de femei, iar asta s-a văzut întotdeauna inclusiv în videoclipurile pieselor sale. De când a izbucnit conflictul Ucraina, a pus ochii pe femeile din această țară, însă polițiștii îi pun bețe-n roate.

Zilele trecute, Dani Mocanu a fost din nou trimis la plimbare din punctul de trecere al frontierei de la Siret, după ce a încercat să „salveze” ucrainence, deghizat în medic. El e considerat o persoană periculoasă, iar polițiștii nu îl lasă pe acesta să se apropie de refugiate.

După un prim episod, la finele lunii februarie, când a plecat cu două femei în mașină, iar acestea au fost date jos de polițiști, săptămâna trecută manelistul a vrut din nou să intervină. Oamenii legii au anunțat refugiații să păstreze distanța, menționând că acesta e periculos.

Dani Mocanu are la activ mai multe dosare penale. El a încercat inclusiv să se deghizeze în medic, pentru a ajunge în preajma ucrainencelor pe care voia, spune el, să le „salveze” și să le ia cu mașina spre București. Nici fenta acesta nu i-a ieșit, dar se pare că manelistul are un plan bine definit.

Dani Mocanu insistă la Chișinău

Așa că insistă. Dani Mocanu nu poate salva ucrainence la frontieră, așa că își încearcă norocul în altă țară. El s-a dus în weekend la Chișinău, țară unde au ajuns, de asemenea, foarte mulți refugiași, bărbați și femei, din Ucraina. Luni se înregistrează ziua a 26-a a războiului din Ucraina.

Peste noapte a avut loc un atac cu o rachetă puternică asupra unui mall din Kiev. În timp ce orașul Mariupol refuză capitularea, președintele american, Joe Biden, a anunțat că vine în Europa săptămâna aceasta, iar UE ia în considerare noi sancțiuni contra Rusiei.

Cu două zile în urmă, artistul a lansat o nouă piesă, „Mamă miliardară”. S-a filmat în aeroport, dar și într-un ambient luxos, ținând în mână o mitralieră, în timp ce îi spune „mamei” că totul va fi bine, „fiul tău mafiot (…) e uns cu otice alifie” și că i-a lăsat îngropată în spatele curții o pungă plină cu bani. Noua piesă  nu se bucură, momentan de succesul altor melodii ale lui Dani Mocanu. În două zile aceasta a strâns peste 500.000 de vizionări.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre