Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Dani Oțil a povestit despre bona din copilărie. O unguroaică de la scara vecină. Râzi cu lacrimi

Exclusiv. Dani Oțil a povestit despre bona din copilărie. O unguroaică de la scara vecină. Râzi cu lacrimi
Din când în când, Dani Oțil e în toane pune și atunci dă din casă. Astăzi a fost momentul când a adus râsete în platou amintind de perioada copilăriei.

Prietenul lui Răzvan Simion a menționat că totul a fost în regulă când era mic. Asta doar pentru cârcotași.

Veselie mare la Neatza cu Răzvan și Dani în această dimineață, după ce Dani Oțil a vorbit despre bona sa din copilărie. Care nu era orice bonă, ci o doamnă de la scara vecină, unguroaică. Asta nu ar fi fost o problemă, doar că femeia nu știa aproape deloc să vorbească românește, iar părinții prezentatorului nu cunoșteau nici o boabă din limba maghiară.

Printre glumele piperate ale prietenului Răzvan Simion, Dani a mărturisit că nu erau probleme, din contră, toată lumea se înțelegea foarte bine, ce-i drept, mai mult prin semne.

Dani Oțil a învățat limba peștilor

Pe de altă parte, Dani Oțil a amintit și de momentele în care stătea ore întregi singur și se bucura de prezența acvariului plin cu pești. Ceea ce l-a făcut pe Răzvan să spună că înțelege acum de ce amicul său de-o viață a învățat limba peștilor. „Am avut și eu o copilărie… că mai departe nu am ce să mai spun”, a afirmat Dani, în râsetele colegilor din platou.

Dani Oțil și-a luat băiatul la curse

Cât privește bona de altă naționalitate, el spune că nu l-ar deranja dacă micuțul Tiago ar avea parte de așa ceva, fiind mai mult decât convins că toată lumea s-ar descurca bine. Dacă se va întâmpla sau nu acest lucru, rămâne de văzut, până atunci însă prezentatorul care e topit după băiatul lui, a început să-l ia la curse și a postat o fotografie cu micuțul, care a făcut deliciul fanilor.

„Să-ți trăiască sănătos. Are gropițe-n obraji ca mama lui, să fie inteligent ca tatăl lui”. „Frumos ca mama lui, inteligent ca tatăl lui”, „Să nu te superi dacă peste câțiva ani îți va lua cheile și va pleca singur ! Ai grijă! Vorbesc din experiența nefericită!”, au spus fanii privind fotografia în care Tiago apare la volan, în brațele tatălui.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre