Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Dani și Gabriela Oțil, motiv de divorț. Prezentatorul a spus-o direct

Exclusiv. Dani și Gabriela Oțil, motiv de divorț. Prezentatorul a spus-o direct
Dani Oțil și Gabriela vor avea nunta în foarte scurt timp, așa că au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile. Ei au ales o locație cu piscină pentru petrecerea care se anunță de zile mari.

Lumea mondenă vorbește că soții Oțil ar avea un stres suplimentar: deja a avut loc o nuntă celebră, a lor ar fi bine să fie și mai și. După nunta lui Smiley cu Gina Pistol, a doua nuntă a sezonului e a celor doi soți Oțil.

Aceștia au ales, prăjiturile de nuntă. Vorba prezentatorului emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani: „Am venit să mâncăm pentru că, bineînțeles, din cauza invitaților, noi nu o să mâncăm. Și mâncăm astăzi. Din cauza invitaților, mirii nu ajung să mănânce”. Prin urmare, dulciurile trebuie să fie delicioase. Gabriela și-a asumat rolul de a face o selecție, ronțăind responsabil dintr-o prăjiturică realizată sun forma unei înghețate pe băț.

Când  au ajuns la capitolul torturi, problemele s-au complicat. „Și acum ne certăm, bineînțeles, pe torturi! Sau divorțăm, nu se știe niciodată”, a glumit Dani Oțil.  Tortul mirilor trebuie ales de aceștia și trebuie să întrunească anumite condiții. Să fie gustos, pe placul lumii, suficient ce mare ca să se poată împărți din el tuturor invitaților. Apoi mai e vorba și de aspect. „Eu vreau din ăla de copii”, a mai punctat Dani Oțil, arătând unele torturi colorate puternic.

„Dani zice că se însoară a doua oară cu aceeași femeie”

Cununia civilă a celor doi avut loc în urmă cu doi ani, când Gabriela era deja însărcinată cu Tiago, primul copil al cuplului. Acum se pregătesc de cea religioasă. Cununia religioasă va avea loc în câteva zile iar soția prezentatorului deja a început pregătirile și își dorește ca totul să fie pus la punct până la nuntă. „Dani zice că se însoară a doua oară cu aceeași femeie, dar nu e așa, facem cununia religioasă și va fi vara asta. Îmi place să pregătesc din timp toate detaliile și le am puse la punct”, a declarat fotomodelul la Antena Stars.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre