Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. De când e împreună cu Andreea Bălan, tenismenul Vlad Cornea a ajuns departe

Exclusiv. De când e împreună cu Andreea Bălan, tenismenul Vlad Cornea a ajuns departe
Andreea Bălan și tenismenul sibian Vlad Cornea formează de câteva luni un cuplu asumat și plin de dragoste manifestată public. Este o premieră pentru blondină să se afișeze cu un iubit, așa de repede, după despărțirea de tatăl fiicelor sale.

De pe urma relației, ambii au de câștigat vizibilitate și imagine. Atât cântăreața, cât și tenismenul. Însă, e clar pentru toată lumea că de când e împreună cu Andreea Bălan, tenismenul Vlad Cornea a ajuns departe. Se vede în topul ATP. ATP Tour este un turneu de tenis la nivel mondial organizat pentru bărbați de Asociația Profesioniștilor din Tenis.

Andreea Bălan și Vlad Cornea, declarații de dragoste în public

De când are o iubită mai mare decât el cu 10 ani, sportivul pare că a prins aripi și a atins cel mai înalt nivel de performanță din cariera sa. E drept, la multe meciuri, iubita l-a încurajat din tribune. Iar rezultatele se văd.

Tenismenul Vlad Cornea a ajuns departe de când se iubește cu Andreea Bălan

Vara aceasta Andreea Bălan a fost la toate meciurile lui Vlad Cornea. A mers la Wimbledon, în Suedia, etc. și, probabil, urmează să îl mai însoțească. Tânărul sportiv e așa de încântat de iubita lui, încât, în iunie, le-a prezentat-o părinților. Iar zilele acestea i-a făcut, public, o superbă declarație de dragoste, într-o postare ambivalentă, care apare și pe contul artistei.

„Pure love is the answer to all life challenges. Love you, Andreea Bălan” (n.r. trad. – Dragostea pură este răspunsul la toate provocările vieții. Te iubesc, Andreea Bălan), a scris tânărul, alături de trei imagini de cuplu, în care îndrăgostiții zâmbesc, fericiți, alături. Andreea i-a răspuns tot în engleză: „My love always, beyond time & space” (n.r..trad. – Dragostea mea mereu, dincolo de timp și spațiu).

De când se iubește cu Andreea Bălan, Vlad Cornea a atins un prim vârf al carierei sale

Pe lângă faptul că este îndrăgostit până peste cap, și fericit, Vlad Cornea (n. 24 septembrie 1993 , Sibiu, România) a atins, exact în această vară a marii lui iubiri, un maxim al carierei sale și al performanțelor sale sportive. El se laudă cu cea mai bună poziție în clasamentul ATP la dublu, unde este locul 68 mondial, performanță reușită luni, 21 august 2023.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre