Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. De ce se dă Andreea Bălan cu capul de oglinzi

Exclusiv. De ce se dă Andreea Bălan cu capul de oglinzi
În timp ce fostul soț, George Burcea, defilează pe toate canalele de media cu noua sa mare iubire, Viviana Sposub, Andreea Bălan nu se lasă mai prejos. Încă nu ni-l arată oficial pe Tiberiu Argint, iubitul ei, dar recunoaște că a fost ( cu el) în vacanță. Și, cum s-a întors, s-a pus pe treabă. Așa de tare că a ajuns să se dea cu capul de oglinzi.

Cântăreața blondă a transmis, vineri, pe o rețea de socializare, ultimele noutăți. Aceasta a avut o surpriză uriașă pentru fani.

„Suntem la repetiții, dar să vedeți ce repetiții, pentru că nu știți despre ce este vorba. Astăzi repetăm pentru un proiect drag vouă. Urmează un videoclip nou. Sunteți pregătiți să vedeți surpriza?”, a întrebat Andreea Bălan. Imediat, în cadru, a apărut și surpriza. Cealaltă componentă a trupei Andre, Andreea Antonescu. ”Eu sunt surpriza!”, a strigat aceasta entuziasmată, cu mâinile în aer.

„Facem ceva frumos pentru voi dragilor. Eu am fost în vacanță și urmează să mi se predea dar voi învăța foarte repede”, a mai dezvăluit Andreea Bălan.

Din imaginile difuzate deducem că va fi o piesă cu același tip de coregrafie drag ei: dans de grup, sincron, în maniera Britney Spears.

După mai bine de o oră de dans intens și de numărat pașii, Andreea Bălan s-a declarat epuizată, dar, subtil, pare că i-a transmis un mesaj și fostului soț: „Ne-a muncit Petrișor (n.r. coregraful) de ne-a terminat psihic și fizic. (…)  Dar nu-mi ies din mână nici în pandemie!”

Trupa Andre, reunită

La mijlocul acestei luni, Andreea Bălan a făcut un anunț total neașteptat. Solista de muzică pop le-a transmis tuturor fanilor săi ce se va întâmpla cu trupa Andre. Amintim că în vara anului trecut, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au reunit trupa Andre și s-au relansat ca formație. Trupa lor se destrămase cu mai bine de 17 ani în urmă și, până acum, fiecare dintre soliste a avut o carieră solo.

„Abia așteptăm să vă prezentăm un nou poiect muzical”, a fost anunțul Andreei Bălan în mediul online. Veștile despre cea mai nouă piesă a lor, al cărei nume nu a fost încă dezvăluit, au fost foarte bine primite de către fani.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Premieră în România. Câinele influencer. A semnat primul contract

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre