Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Detalii neștiute din viața bărbatului care a vrut să o omoare cu ciocanul pe fosta iubită a manelistului Guță

Exclusiv. Detalii neștiute din viața bărbatului care a vrut să o omoare cu ciocanul pe fosta iubită a manelistului Guță
De șapte ani, fosta iubită a lui Nicolae Guță, o tânără care activa cu succes în domeniul make-up, era căsătorită cu Daniel, bărbatul care a jurat să îi fie alături „la bine și la rău, în sărăcie și în bogăție”. În urmă cu trezi zile timișoreanul a vrut să o omoare, cu un ciocan, premeditând totul. Doar o minune a salvat-o pe femeie, însă perspectivele la o viață normală, ca în ainte, sunt minime.

Dana Roba a ajuns de urgență la spital după ce a fost lovită de soțul ei, cu un ciocan. În prezent, make-up artistul se află în stare gravă și a fost operată. Intervenția  promptă a medicilor, care a durat opt ore, i-a salvat viața femeii care, cu ani în urmă, apărea ca dansatoare în clipurile lui Nicolae Guță.

Soțul Danei Roba a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore, ulterior primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„La data de 5 iunie 2023, în jurul orei 11:20, polițiștii Secției 3 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că între doi soți, un bărbat în vârstă de 45 de ani și o femeie de 31 de ani, din Timișoara, în timp ce se aflau în locuința personală a avut loc un conflict spontan. Femeia a fost lovită cu un corp contondent la nivelul capului. Femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Dana Roba este una din cele mai căutate make-up artiste din Timișoara

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul în vârstă de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violență în familie, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentat magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurările producerii acestui incident”, informează Poliţia Timiș.

Soțul furibund a arbitrat în Liga 5 și, înainte, a lucrat ca jandarm

Daniel, soțul Danei Roba este cunoscut în satul familiei sale, de lângă Timișoara, ca arbitru de fotbal.  În realitate, acesta nu mai arbitrează de ani buni. Înainte de arbitraj în Liga 5 a fost angajat mai mulți ani la Jandarmerie, de unde a plecat, spun cei care l-au cunoscut, fără nicio explicație.

Dana Roba și soțul ei, Daniel, au împreună două fiice

Părea că toată viața i s-a înseninat când a cunoscut-o pe Daniela, femeia cu care s-a căsătorit și cu care are două fiice. Doar că între timp, lucrurile nu au mai fost lapte și miere, iar divorțul fusese pus pe tapet. Unii din cunoscuți spun că problemele ar fi apărut de la bani. Mai exact, din lipsa lor. În ultima vreme, fostul arbitru a investit într-un teren de fotbal, plănuind chiar să își facă propria echipă. Afacerea nu prea a mers, mai spune lumea. Se știe, amenajarea unui teren poate costa în jur de 10.000 de euro.

Conform unor surse apropiate anchetei, pe fondul tensiunilor apărute în cuplul aflat în prag de divorț, ca urmare a unor discuții despre cine din familie se duce până la farmacie, scandalul a escaladat, iar fostul jandarm și arbitru de Liga 5 s-a trezit cu ciocanul în mână atacându-și nevasta. La momentul respectiv, copiii erau trimiși la bunici.

Dana Roba, care a fost, cu ani în urmă, iubita manelistului Nicolae Guță, a ajuns în comă la spital după atacul furibund al soțului. Medicii spun că loviturile au fost atât de dure, încât femeia ar putea rămâne desfigurată toată viața. Ea a suferit multiple leziuni la nivelul capului și la mâini.

Sursa foto: EVZ, Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre