Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Dorian Popa, ai grijă, Smiley îți suflă în ceafă!

Exclusiv. Dorian Popa, ai grijă, Smiley îți suflă în ceafă!
Bătaie mare între vedetele masculine din România, pe numărul urmăritorilor de pe rețelele sociale. Știți cine e cel mai tare? Surprize vin de la cine nu ne-am fi așteptat.

Succesul în showbiz se numără și în urmăritori pe rețelele sociale, iar Instagramul a devenit, și în România, un punct de referință. Cel mai important, în acest moment.

Bucurie imensă, luni, pentru Smiley. Vedeta  nu a aflat noutăți despre fetița care urmează să i se nască, ci a bifat un enorm succes. A reușit să atingă nu mai puțin de 2.000.000  de urmăritori pe contul său de Instagram. Nu s-a abținut și a făcut un Story, cu Pavel Bartoș pe această temă. Actorul, ceva mai „sărăcuț” în urmăriri, a invitat fanii care „nu mai au loc” la Smiley pe cont, să îi dea lui follow!

În prezent, Smiley lucrează la al cincilea album solo. Prima piesa de pe acest album se numește „Ne vedem noi”.

Cu două milioane de fani, „Smiley omul” așa cum își spune cântărețul pe Instagram, îi suflă tare de tot în ceafă lui Dorian Popa, artistul care este campionul „en titre” al urmăritorilor. Acesta din urmă e vizualizat de 2,1 milioane de fani.

Cât de mari le au celelalte vedete masculine?

Conturile de social media ale celorlalte vedete masculine de la noi prezintă chiar cifre colosale. Nu, în comparație cu milioanele câștigătorilor din topul realizat de Rețete și vedete.

Celebrul Selly, idolul adolescenților, era urmărit de „doar” 1,6 milioane de fani până să atingă cifra de 2 milioane, în timp ce artiști cu renume și onorarii consistente, ori de câte ori urcă pe scenă, stau mult mai rău.

Singurii care trec de jumătate de milion de urmăritori sunt Alex Velea (peste 947.000 de fani), Lino Golden, fostul lui băiat de „aur”, cu peste 813.000 de urmăritori și Cătălin Măruță – 692.000. În rest, celelalte vedete masculine sunt mai ales sub 500.000 de fani. Topul arată în continuare astfel: Mario Fresh – 537.000 de fani, Dani Oțil – 498.000, Ștefan Bănică – puțin peste 148.000 de urmăritori.

Sursa foto: Instagram

Robert Redford, copleșit, a pierdut ce-i era mai drag: „Durerea este incomensurabilă”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre