Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Fiul lui Pepe a ales deja instrumentul de cântat și a început lecțiile

Exclusiv. Fiul lui Pepe a ales deja instrumentul de cântat și a început lecțiile
Pepe și soția sa, Yasmine, au  un năzdrăvan de băiat. Pepe junior reușește să le bucure fiecare minut din viață. Întreaga familie se preocupă de dezvoltarea lui, pentru a deveni și el un bărbat de succes, ca și celebrul său tată.

După divorț, Pepe a reușit rapid să își refacă viața, alături de tânăra sa soție, un make-up artist. Yasmine i-a dăruit un fiu, așa că, pe lângă fiicele de la a doua sa nevastă, Raluca, noua soție l-a făcut tată de băiat. Fiul lui Pepe și al Yasminei s-a născut în iunie, anul trecut, iar vara aceasta a ales deja instrumentul de cântat și a început lecțiile.

Deși abia a împlinit un an, fiul lui Pepe a ales deja instrumentul muzical la care vrea să cânte

De când a venit pe lume fiul său, Pepe nu și-a mai încăput în piele de mândrie și bucurie. De altfel, el a anunțat venirea copilului pe scenă, în timpul unui concert. Apoi i-a cumpărat băiatului inclusiv microfon aurit. Dar atunci puștiul abia avea câteva luni. Apoi, când a lansat piesa Familia mea, o mare declarație de dragoste pentru toți ai lui, puștiul s-a dovedit cucerit de linia melodică. Așa cum a dezvăluit artistul, micuțul ar fi ascultat non-stop melodia.

Fiul lui Pepe a ales deja instrumentul de cântat și a început lecțiile

Cu un tată cântăreț și crescând în conjurat de muzică, nu e de mirare că Pepe junior e pregătit de mic să îmbrățișeze aceeași carieră. Puștiul a ales deja instrumentul la care vrea să cânte. Abia a împlinit un an, în iunie, dar știe exact ce vrea. Mândra lui mămică l-a și filmat în timp ce tatonează clapele unui pian. Pepe junior știe că dacă sunt apăsate, acestea fac muzică, și e teribil de încântat de instrumentul muzical ales.

Fiul lui Pepe e pasionat și de box

Pepe e și el încântat de minunea sa de fiu. De mic îl învață cu melodiile sale. Iar puștiul e mare fan. La numai câteva luni știa să țină deja microfonul în mâini, însă la fel de mult îi plac mănușile de box. Așa cum Rețete și Vedete a relatat, Pepe a făcut box în tinerețe. Iar acum se antrenează deseori la sacul de box, având unul instalat chiar și în curtea casei. Prin urmare, micul Junior a fost învățat de mic cum se țin pumnii ca să lupte ca un profesionist.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre