Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Frumoasa Mădălina Ghenea se confruntă cu o problemă care îi pune în pericol cariera

Exclusiv. Frumoasa Mădălina Ghenea se confruntă cu o problemă care îi pune în pericol cariera
Mădălina Ghenea și-a dus cariera la cote maxime. Are campanii de publicitare majore, internaționale, iar primul ei film în care deține rolul principal, Deep Fear, urcă în topuri pe Netflix și se bucură de mare popularitate.

Aparent, Mădălina Ghenea le are pe toate: e foarte frumoasă, e deșteaptă, are o fiică superbă și sănătoasă, o mamă iubitoare care îi stă alături și o carieră de maxim succes. Totuși vedeta se confruntă cu o mare problemă, despre care  și-a făcut curaj și a vorbit deschis. Nu o să vă vină să credeți cu ce se confruntă. În fața acestei situații, care reprezintă o problemă pentru vedetă, mai toate femeile ar ridica din sprânceană. Și, totuși, aceasta o afectează pe vedetă și chiar îi pune în pericol întreaga carieră și viață.

Mădălina Ghenea se confruntă cu o problemă incredibilă: e prea slabă

Mădălina Ghenea a recunoscut că face eforturi uriașe pentru a se îngrășa. Ea se străduiește din răsputeri să ia câteva kilograme în plus. Munca intensă în campaniile de publicitate și la filmări i-au epuizat corpul, astfel că a slăbit nedorit de mult, iar acest lucru nu îi face bine sănătății, dar nici aspectului care a consacrat-o și care o face atât de dorită de marile branduri pentru a le reprezenta.

„Zilele acestea încerc să mănânc paste cu paste. Încerc să iau în greutate”, a recunoscut Mădălina Ghenea într-un răspuns pe care l-a dat, pe Instagram, unui fan care a întrebat-o despre dieta pe care o urmează.

După dieta strictă din India, cură de îngrășare

Poate vă amintiți că Mădălina Ghenea a filmat pentru Deep Fear în sezonul rece, în Malta. Ea a îndurat temperaturi extreme, și a stat mult în apă, astfel că la finalizarea filmărilor a ajuns la spital. Ulterior, pentru a-și întrema și purifica corpul, vedeta s-a retras în India, unde a urmat, din rațiuni de sănătate, o dietă strictă. Una din urmările acesteia a fost că a pierdut și mai mult în greutate. Iar acum încearcă să recupereze.

Mădălina Ghenea va începe curând filmările într-un nou lungmetraj, iar pentru asta are nevoie inclusiv de kilograme în plus, deoarece a slăbit în exces (Sursa foto: IMDB)

Are nevoie de kilograme în plus pentru a-și păstra frumusețea corpului care îi garantează succesul pe ecrane, dar și pentru că urmează să înceapă un nou proiect cinematografic, unde se va suprasolicita din nou.

Mădălina Ghenea urmează principiile Ayurveda (n.r. – medicina ayurvedică reprezintă sistemul de cunoștințe medicale indiene care provine din textele sacre ale Vedelor: c. 3900 î.Hr.- c. 1500 î.Hr.) și are propriul practician ayurvedic la care apelează. „Funcționează cu adevărat pentru mine. (…) Dar zilele acestea mă străduiesc din greu să iau în greutate. Momentan nimic nu funcționează. Mănânc paste și iar paste și încerc să mă îngraș”, a dezvăluit Mădălina Ghenea.

Sursa foto / video: Instagram, IMDB.com

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre