Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. În Casa lui Smiley se invocă spiritul Crăciunului. De ce credeți?

Exclusiv. În Casa lui Smiley se invocă spiritul Crăciunului. De ce credeți?
Ce credeți că mai fac Gina și Smiley  în aceste zile mohorâte de toamnă? Stau în casă. Iar în casă felul în care se distrează cei doi amorezi, viitori părinți e total neașteptată.

Zilele trecute Gina Pistol ne-a arătat câte ceva din treburile casnice cu care trebuie să se ocupe. Urmează să reamenajeze interiorul, pentru a avea funcțională camera copilului, iar toate acestea necesită timp. După ce a robotit ca o eroină pentru sortarea dressing-ului, Gina a avut parte de răsfăț din partea lui Smiley. Iubitul ei nu a dus-o la SPA și nici nu i-a făcut masaj la tălpi, ci altceva, cu totul și cu totul neobișnuit. Dar, gestul lui, a făcut-o pe Gina Pistol să râdă în hohote.

Pe o melodie tematică de Crăciun, Smiley i-a dansat iubitei sale. Un dans săltăreț, amuzant, plin de scheme de tot râsul. Totul s-a întâmplat în living-room-ul casei sale. Smiley purta pantaloni de casă în carouri, largi, pantofi sport în picioare, și un hanorac cu glugă. Gina a râs de nu s-a mai putut opri, apoi a explicat cum vine treaba cu „Meni clistmas”. „Știu că se spune Merry Cristmas, numai că în urmă cu vreo două ierni, fetița unor prieteni, din Meni clistmas nu ne-a scos”, a dezvăluit Gina Pistol.

Gina despre fetița ei: „Cred că o să îmi semene”

Însărcinată în cel de-al doilea trimestru, Gina Pistol încearcă să își umple cum poate timpul, având în vedere că medicul i-a recomandat cât mai multă odihnă viitoarei mămici. A renunța la Asia Express, dar încă participă la filmările pentru Chefi la cuțite.

Ea a povestit de curând, într-un clip, la InstaStory, că se trezeşte dimineaţa la 6 pentru a ajunge în timp la filmări şi vine acasă destul de târziu. Mai mult, este nevoită să îşi facă testul de coronavirus extrem de des, având în vedere aceste activități.

Gina și Smiley vor fi părinții unei fetițe al cărei nume nu a fost încă făcut public, dar care e alintată de mama sa „Gărgărița”. Gina Pistol crede că fetița va fi o fire dinamică, precum ea.

„Am făcut morfologia trimestrului 2 şi totul este bine. Totul este în grafic. Mi-a fost tare drag să o văd, dar era foarte agitată. Cred că o să îmi semene”, a spus Gina Pistol la InstaStory, zilele trecute.

Sursa foto: Instagram

Țineți-vă bine!  A început războiul „develor” lui Bodi. Ce își aruncă Bianca și Daria în public

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre