Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Frumoasa fostă iubită, din nou în preajma lui Ion Țiriac. Ținuta ei îți ia ochii

Exclusiv. Frumoasa fostă iubită, din nou în preajma lui Ion Țiriac. Ținuta ei îți ia ochii
Președintei Federaţiei Române de Gimnastică Ritmică i se spune „frumoasa lui Ion Țiriac”, iar aceasta este un personaj aparte, atent urmărit de public. Fostă glorie a gimnasticii românești, aceasta are doi copii, a fost măritată, apoi legată de miliardarul român.

O vreme, Irina Deleanu și Ion Țiriac au ieșit împreună, apoi s-a aflat că au luat-o pe căi separate. În această săptămână însă, frumoasa fostă iubită a apărut din nou în preajma lui Ion Țiriac. Considerată cea mai frumoasă şefă de Federaţie, Irina Deleanu a împlinit recent vârsta de 48 de ani. Gimnasta și-a sărbătorit aniversarea alături de mai multe personalități din sportul românesc, în această toamnă.

Săptămâna acesta, Irina Deleanu i s-a alăturat lui Ion Țiriac la aniversarea colecției sale de mașini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irina Deleanu (@irinadeleanu)

Irina Deleanu nu s-a putut abține și a distribuit pe rețelele sociale mai multe imagini alături de miliardar. L-a surprins pe acesta la discuții cu partenerii, dar a ilustrat și unele dintre mașini sau tortul aniversar. Fotografia care a atras cel mai mult privirile a fost cea în care foștii iubiți s-au fotografiat împreună, pentru a marca evenimentul. Din postura în care apar, Irina Deleanu își ține, afectuos, mâna pe spatele fostului mare tenismen.

Fosta iubită din nou în preajma lui Ion Țiriac

Rochia vedetei de la Federaţia Română de Gimnastică Ritmică a luat ochii invitaților. Pentru evenimentul special al lui Ion Țiriac, frumoasa fostă sportivă de performanță a ales o rochie în culoare roz pudrat,  care îi urmărea forma corpului antrenat intens. Bustul rochiei, cu corsaj se continua cu mâneci de dantelă.

Irina Deleanu s-a fotografiat alături de Ion Țiriac, la evenimentul aniversar al colecției de mașini a fostului mare tenismen (Sursa foto: Instagram)

În perioada în care activa ca sportivă, Irina Deleanu a câștigat, în țară, toate concursurile la care a participat. Fosta gimnastă s-a clasat pe locul al şaselea la Jocurile Olimpice de la Barcelona, în 1992. Ea mai are în palmares patru medalii de bronz, la competiții internaționale importante: Campionatul Mondial, Campionatul European, Cupa Mondială şi Cupa Europei.

La 48 de ani, Irina Deleanu se mândrește cu un corp de fotomodel și cu alegerile de viață făcute. Ea a dezvăluit cum își menține silueta. Este foarte atentă la ce mănâncă și are un program riguros, pe minute și secunde. „Fiecare zi începe cu sport, pentru că îmi dă o stare de bine şi mă şi menţine în formă”, a declarat șefa Federației române de gimnastică ritmică. Ca antrenamente, combină mişcarea în aer liber cu jogging-ul și exerciții în sala de fitness, pentru abdomen, fesieri sau coapse.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre