Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv! Libere la mare, cu iubiții. Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Exclusiv! Libere la mare, cu iubiții. Andreea Bălan și Andreea Antonescu
Andreea Bălan iubește, am aflat cu toții. Dar Andreea Antonescu? Ea, cealaltă jumătate a trupei Andre, despărțită și ea de soț, ce face? Are iubit? Continuă să fie apropiată de Andreea Bălan, după ce și-au anunțat reuniunea, anul trecut? Ei bine, Rețete și vedete are informații despre cele două artiste și viața lor din ultima perioadă!

Amândouă au petrecut un weekend frumos și fierbinte alături de noii lor iubiți. Libere la mare, să se distreze, să iubească, să se bucure de soare, de muzică, să se simtă răsfățate ca pe vremuri, când erau două copile pe nisipul fierbinte și făceau furori cu melodia lor. Au stat cu iubiții la același hotel, au împărțit aceeași piscină.

 

Andreea Bălan a fost însoțită de Tiberiu Argint, iar Andreea Antonescu de Dragoș Borcănea. Bărbații sunt vechi prieteni, așa cum sunt și cele două tinere femei cu același nume și, se pare, cu același destin în căsnicii.

Se știu destul de multe despre mariajul eșuat al Andreei Bălan cu actorul George Burcea. Andreea a explicat chiar ea, într-o filmare pe rețeaua de socializare, cum a reușit să depășească situația provocată de plecarea de acasă a soțului.

”Au trecut aproape 4 luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă pe fetițe… Ela, un copil la trei ani, nu prea înțelege, nu știe ce înseamnă un divorț sau o supărare, tati lucrează… De aceea este foarte important pentru mine să le ofer anumite activități, să le ajut să treacă mai ușor peste această perioadă de tranziție și, atunci când vine tati, să aibă timpul lor cu tati. Când vine tati, mă bucur și eu de timpul meu, cu mine și cred că așa fac foarte multe mame care sunt full-time. Ei bine, trecând patru luni, nu se mai poate rezolva și nu se mai poate repara nimic și nu cred că vom mai putea să fim ca înainte, ca și familie. Acum este important ca fiecare să își îndeplinească rolul, eu de mamă și el, cât se poate, de tată”, a povestit Andreea Bălan, pregătind parcă terenul pentru ceea ce urmau să afle fanii din presă, adică despre faptul că a găsit un bărbat care s-o sprijine, care s-o iubească și s-o înțeleagă.

Cealaltă Andree, Antoneasca, s-a îndrăgostit și ea de prietenul iubitului prietenei ei, fotograful Dragoș Borcănea. Andreea e singură de mulți ani, soțul ei, Traian Spak, trăind în Las Vegas, unde desfășoară o activitate în industria cazinourilor. Andreea nu a putut sta departe de țară, s-a întors, iar cu timpul s-a produs răceala relației. N-au divorțat, dar fiecare are viața lui. A Andreei este lânga fiica ei, Sienna, în București.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre