Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Nu ați fi crezut că Andreea Esca mănâncă așa ceva

Exclusiv. Nu ați fi crezut că Andreea Esca mănâncă așa ceva
Andreea Esca e cea mai îndrăgită prezentatoare de știri din România și, pe lângă acest lucru, e apreciată pentru forma de invidiat în care se prezintă. Vedeta face mult sport și duce un mod de viață foarte sănătos.

Atunci când vine vorba de păstrarea siluetei e de la sine înțeles că anumite alimente se găsesc extrem de rar în meniu sau lipsesc de tot, sigur că nu ați fi crezut că Andreea Esca mănâncă așa ceva. Vedeta e cunoscută pentru stilul de de viață sănătos.  Iar acesta o ajută cu adevărat.

Jurnalista are 48 de ani, e mama a doi copii mari și etalează o siluetă de invidiat, un ten perfect, fără semne de bătrânețe, și asta fără să fi apelat la bisturiu sau injecții. Tot ce face e să aibă grijă cu adevărat de ea și de corpul ei, iar acest lucru l-a transmis și copiilor ei.

Andreea Esca face sport în mod constant și nu de puține ori postează pe rețelele sociale din timpul antrenamentelor complexe.

Nu ați fi crezut că Andreea Esca mănâncă așa ceva

În 2013, vedeta a dezvăluit că sare peste mama de seară, pentru a-și menține silueta. Și când nu o face, se hrănește cu mâncare pentru bebeluși. Ea a și arătat, odată, cum a luat cina sub forma de mere rase cu biscuiți și cu miere.

În urmă cu doi ani, celebra jurnalistă mărturisea cum se descurcă în lupta permanență cu kilogramele. „Nu am fost niciodată vreo persoană slabă, cum nu am fost niciodată foarte grasă. (…) În momentul în care văd că depășesc orice limită, după criteriile mele, pur și simplu mănânc mult mai puțin.

Sport am făcut dintotdeauna, fac nonstop mișcare, nu e ca și cum la un moment dat nu mai fac sport și de aici mă îngraș. Mă îngraș pentru că mănânc! Și atunci când consider că am depășit niște limite mănânc mult mai puțin”, a declarat Andreea Esca într-un interviu pentru revista Viva!.

Acum ea a împărtășit fanilor una din mesele zilei și nu ați fi crezut că ea ar mânca așa ceva. Vedeta a avut în farfurie cartofi prăjiți și ochiuri de ouă, peste care a ras brânză. „Uite-așa aș vrea să mor” – a scris vedeta alături de fotografie. Și, mai mult decât atât, a mărturisit că farfuria plină de calorii reprezenta masa de cină.

Sursa foto: Instagram

Cum arată fiica lui Paul Walker acum. E pasionată de modeling

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre