Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. O cântăreață cunoscută caută cu disperare să cumpere un arici. Spune că așa se va umple de bani

Exclusiv. O cântăreață cunoscută caută cu disperare să cumpere un arici. Spune că așa se va umple de bani
De când s-a căsătorit, Roxana Nemeș s-a schimbat radical. Și-a luat în serios rolul de nevastă și se ocupă nu doar de carieră, ci și de casa nouă unde abia așteaptă să se mute.

Astrele s-au aliniat, muncitorii și-au făcut treaba și mai e puțin până când Roxana Nemeș și soțul ei, afaceristul Călin Hagima, vor da petrecerea de inagurare a casei.

Invitată în matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, Roxana Nemeș a mărturisit că pentru casa nouă va cumpăra un arici. „Vreau neapărată să-l iau, abia aștept, i-am pregătit și locul unde va sta. Am auzit că aduce bunăstare”, a mărturisit cântăreața.

Roxana Nemeș și soțul

Artista și soțul și-au cumpărat o vilă de lux în zona Băneasa și s-a lucrat foarte mult la amenajarea ei, Roxana fiind zilnic pe șantier ca să supravegheze atent cum decurg lucrările. Locuința va avea toate facilitățile necesare unui trai de lux, de la încălzire în pardoseală, la terase imense, jacuzii și piscină. Iar dormitorul copilului la care lucrează de vor va fi ceva cu totul și cu totul inedit.

„Noi am luat casa la roșu”

„Sunt foarte fericită că ne-am luat casă. Abia aștept să o terminăm, mai avem mult, deocamdată este haos, am dărâmat mult! Avem și încalzire în pardoseală, camera copilului e aproape gata, avem jacuzzi, pisicină, două dressing-uri. Tot ce trebuie. Deocamdată casa este doar la stadiul de construcție.

Noi am luat casa la roșu, dar ne-am apucat să spargem tot. Am spart foarte mult din ea, pentru că am vrut să o facem cum ne-am dorit noi. Am făcut mai mari toate camerele, am făcut piscină, gard. Am închis terasele, am făcut living din terasă”, a mărturisit vedeta anul treecut.

Ariciul aduce noroc în gospodărie

Simpaticul arici, care are nu mai puțin de 15.000 de ace pe corp, a cărui iuțeală și rezistență sunt neașteptate este, spun specialiștii o minune la casa omului. El curăță grădina de insectele dăunătoare, și, potrivit legendei, reușesc să aducă bunăstare oamenilor care-l primesc în familie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre