Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. O super-vedetă de televiziune se confruntă cu o erupție într-o zonă intimă

Exclusiv. O super-vedetă de televiziune se confruntă cu o erupție într-o zonă intimă
Mărturisire cutremurătoare din partea vedetei de televiziune Alina Pușcaș – Stoenescu. Vedeta recunoaște că de foarte mulți ani suferă de o erupție neplăcută pe piele, într-o zonă mai ascunsă.

Zilele acestea vedetele Antena 1 au intrat în febra filmărilor pentru sărbătorile de iarnă. Îmbrăcate în ținute deosebit de elegante, coafate și machiate de gală, acestea au filmat pentru Crăciun. Mai exact, s-au pregătit de colindat. Ele se află la Palatul Snagov unde filmează promo-urile de Crăciun. Mai multe din ele au împărtășit cu fanii experiența, pe rețelele sociale.

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, Alina Pușcaș Stoenescu, a făcut însă o mărturisire șocantă. Are bubițe pe fund?! Să vedeți de ce. Vedeta spune totul.

„Poporul român spune că în momentul în care te apuci de colindat înainte de vreme o să-ți iasă bubițe pe fund! Și acum se explică de ce de opt ani de zile tot avem bubițe pe fund! Toată lumea are! (…) Cu bubițe sau nu, noi trebuie să filmăm, orice ar fi. Pentru că toate lucrurile astea se fac din timp, nu cu o zi înainte”, a declarat Alina Pușcaș Stoenescu.

 Viață de vedetă: trei copii și nicio nuntă

Vedeta TV Alina Pușcaș Stoenescu este căsătorită cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu și au, împreună, trei copii. În 2015, în august, Alina Pușcaș Stoenescu a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru. În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară, de data aceasta născând o fetiță, Melissa Antonia. La al doilea botez, cei doi soți au decis să facă și logodna religioasă.

Anul trecut în luna iulie, Alina Pușcaș Stoenescu a devenit mămică pentru a treia oară. Cu atâția copii deja, cei doi soți au decis să se căsătorească. Ei au oficiat căsătoria civilă în octombrie 2019. Până acum căsătoria religioasă nu a avut loc. Pandemia le-a dat planurile peste cap. Cei doi își doreau o nuntă frumoasă, pe plajă, în Grecia, în luna iunie a acestui an.

Sursa foto: Instagram

Florin Călinescu îi scrie președintelui Iohannis. Cere capul unui ministru

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre