Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Oana Zăvoranu dă în vileag „afacerea bijuterii”. Cum fac bani influenserițele

Exclusiv. Oana Zăvoranu dă în vileag „afacerea bijuterii”. Cum fac bani influenserițele
La finele anului trecut cinci influenserițe cunoscute au dat-o în judecată, individual, pe Oana Zăvoranu. Ele cer o ordonanță prin care acesteia să îi fie interzis să le mai vehiculeze numele. Credeți că asta o oprește pe actriță? Aceasta a scos unul din așii din mânecă: „afacerea bijuterii”.

Cinci dintre cele mai vizionate vedete din mediul online  au dat-o în judecată, individual, pe Oana Zăvoranu. Oana RomanCristina ICHAnda AdamAlina Ceușan (foto) și Adelina Pestrițu s-au adresat instanței de judecată, la finele anului trecut. Astfel, la finalul anului 2020, soția lui Alex Ashraf s-a ales cu cinci procese.

Fiecare din cele cinci vedete menționate a înregistrat câte o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 din București, care are ca obiect ordonanță președințială față de Oana Zăvoranu, care trebuie oprită din ceea ce face pe rețelele sociale. Mai exact, cele cinci doresc ca instanța să îi interzică actriței să mai folosească, în public, numele lor.

În schimb, Oana își continuă tirul și  anunță că în fiecare miercuri va continua publicarea pamfletelor pe YouTube. Iar până atunci, ține audiența în priză tocându-le mărunt pe cele cinci, în story-uri pe Instagram.

Afacerea AliExpress: prețuri de peste 10 ori mai mari

Ultima mare dezvăluire a Oanei Zăvoranu e despre cum vedetele din mediul online vând bijuterii cu prețul umflat și de peste 10 ori. „Ceușan bagă la lume pe gât magazinul online M – numai aur, numai cristale, numai argint, numai, numai! E AliExpress tot. Face reclamă la un magazin deși știe că fraierește lumea”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Și a exemplificat cu o serie de bijuterii promovate de celebra influenseriță. De exemplu, cercei argint de la M, de vânzare cu 189 lei, pe AliExpress costă numai 19,94 lei. Colierul cu perle baroc Korine, 119 lei, e disponibil pe același portal chinezesc la 11,25 lei.

Un inel tenis cu cristale colorate care costă pe site-ul promovat de vedetă 129 de lei, se vinde cu numai 9,69 pe Aliexpress. Alt exemplu: 139 de lei o pereche de cercei rotunzi placați cu aur, care se cumpără de pe AliExpress cu 2,37 lei.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Povestea vieții Anastasiei Soare. Ce nu face niciodată cea mai bogată româncă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre