Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ramona Olaru a recunoscut. S-a despărțit de Cazacu cu doar trei săptămâni înainte de nuntă. I-a luat și inelul

Exclusiv. Ramona Olaru a recunoscut. S-a despărțit de Cazacu cu doar trei săptămâni înainte de nuntă. I-a luat și inelul
Ramona Olaru face haz de necaz. Spune că e fericită, dar n-a uitat ce i-a făcut Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru l-a scos definitiv pe Cazacu din inimă. Blonda i-a găsit înlocuitor și a povestit ce s-a întâmplat.

Nimeni nu știe cu adevărat ce s-a întâmplat între Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, când toată lumea se aștepta ca bărbatul să o ducă în fața altarului. În matinalul de dimineață, Ramona s-a dat de gol și a mărturisit că s-au despărțit cu doar trei săptămâni înainte de nuntă.

Deși aveau nunta programată, locația găsită la mare, dat totul s-a dus de râpă. Mai mult, Cazacu i-a luat și inelul de logodnă, pe care Ramona l-a arătat cu multă bucurie și mândrie internauților. „Cine-l mai are? Eu am vrut să-l dau înapoi? Nici măcar nu mi-a plăcut… Trebuie să scriu o carte cu tot ce mi s-a întâmplat”, a spus Ramona râzând în hohote. Dar parcă nu era râsul ei…

L-a prins pe Cazacu cu altcineva?

Există însă și zvonuri că Ramona i-ar fi spus adio lui Cazacu, după ce l-ar fi prins cu altă femeie în pat. „Nu știu cine este acest om și cine este această femeie care apare cu el prin ziare, deci nu știu ce să spun. Nu cunosc personajele. Eu timp de un an și jumătate, am trăit într-un fel de simulare, ceva program camera ascunsă. Prefer să mă concentrez pe prezent, care este minunat”, a declarat cu ceva timp în urmă colega lui Răzvan și Dani.

Cazacu suferă în tăcere

Dacă Ramona e acum fericită în brațele altui bărbat, Cătălin Cazacu se pare că a realizat ce femeie a pierdut și-i plânge urmele. „Eu am un apartament de patru camere din care două sunt dressing-uri. Din care unul are rândunele pe tavan, verzi, mobilă de culoare roz, iar în mijloc o „insulă” mare pregătită pentru bijuterii. După cum bine se vede eu pe bijuterii „sparg”. Cu cât îți spun, cu atât simt durerea mai mare. E ca la preot: te duci, te spovedești și apoi speri că îți trece.

 

„Deschid din când în când ușa de la dressing, mă uit, simt durerea, închid ușa, merg mai departe”

Dar ca să completăm, să fie lista completă, pe jos am o mochetă, nu știu să îți zic nuanța, dar oricum e o nuanță din asta de-a voastră, că bărbații dacă știu mai mult de trei culori nu este ok. Este gata. Îl țin închis. Deschid din când în când ușa de la dressing, mă uit, simt durerea, închid ușa, merg mai departe”, a spus motociclistul.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre