Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Ramona Olaru vrea să-și cumpere un animal care a devenit trend mondial

Exclusiv. Ramona Olaru vrea să-și cumpere un animal care a devenit trend mondial
Mare iubitoare de animale, Ramona Olaru ar face orice să aibă cât mai multe suflete nevinovate lângă ea, chiar dacă nu e atât de ușor să le crească.

În acest moment ea are două pisicuțe și un șoarece, dar nu se mulțumește cu atât și vrea să-și mai achiziționeze două animale.

Ramona Olaru  s-a gândit acum că vrea să-și cumpere și o chinchilla, pentru că e „un animăluț drăguț”, dar și un capybara, cunoscut ca și porcul de apă, de care românii au auzit mult prea puțin. În plus, colega lui Răzvan și Dani spune că marea ei dorință este să-și facă o fermă sau un adăpost pentru animale, dar încă nu are banii necesari.

Cum să purtați cu o chincilla

Chincilla a devenit în ultima perioadă un animal de companie pentru multe persoane. Face parte din familia rozătoarelor, are ochii și urechile mari, perfect adaptate la viața de noapte, vede foarte bine în întuneric și percepe chiar și sunetele cele mai slabe. Despre chinchilla, specialiștii spun că este un animal sociabil și inteligent și stăpânul trebuie să se poarte cu el cu mare finețe.

Capybara, un animal extrem de afectuos

Ce este capybara

Situația va fi destul de complicată pentru Ramona dacă va intra în posesia unui capybara sau porcul de apă, cea mai mare specie de rozătoare din lume, care poate avea o lungime de 1,3 metri și o greutate de 50 de kilograme. Este un animal blând, care în ultima perioadă a devenit preferatul a sute de milioane de oameni din întreaga lume și foarte afectuos.

Cum a devenit capybara un trend mondial? Totul a început anul trecut, când adolescenții și copiii au creat clipuri peste clipuri cu acest animal și le-au postat ulterior pe TikTok. Așa se face că astăzi, spun specialiștii, acestea au ajuns să atingă peste 1,7 miliarde de vizualizări. Până când Ramona va reuși să achiziționeze porcul de apă, are grijă de cele două pisicuțe care se înțeleg foarte bine cu șoarecele Laurențiu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre