Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Am aflat ce făcea Simona Halep cu „Regele salamului din Ardeal” în Dubai. Zvonurile au fost spulberate

Exclusiv. Am aflat ce făcea Simona Halep cu „Regele salamului din Ardeal” în Dubai. Zvonurile au fost spulberate
Presa locală s-a agitat teribil astăzi la vestea că Simona Halep ar avea un nou iubit, pe „Regele Salamului din Ardeal”, în vârstă de 57 de ani. Ba chiar au apărut poze cu cei doi la o cafea în București, ceea ce a alimentat zvonurile. Rețete și vedete vă arată însă care este adevărata relație dintre Simona Halep și milionarul Dorin Mateiu.

Presupusul iubit misterios al Simonei Halep a pus pe toată lumea pe jar. Imaginile apărute în presă, care îi înfățișau pe tenismenă și pe Dorin Mateiu, supranumit „regele salamurilor din Ardeal” sau „regele mezelurilor”, la un restaurant în București, au fost imediat interpretate ca fiind dovezile unei întâlniri amoroase. Rețete și Vedete vă arată însă care este de fapt realitatea, dar și ce căutau Simona Halep şi Mateiu la cafenea, în Dubai. 

Putred de bogat

Dorin Mateiu este, într-adevăr, unul dintre miliardarii prezenți în Top 300. Averea sa a crescut considerabil după ce omul de afaceri și-a vândut firmele producătoare de mezeluri „Elit” SRL și „Vericom” grupului “Smithfield Foods”. În 2020, milionarul ocupa locul 91 în Top cu o avere estimată la 65-68 milioane de euro. 

„Regele salamului din Ardeal” s-a orientat către imobiliare 

După vânzarea de succes a firmelor de mezeluri, Dorin Mateiu și-a îndreptat privirea către imobiliare, domeniu care nu îi era străin. De altfel, acesta a participat și la ridicarea Alba Mall din Alba Iulia.  Ulterior în 2019, milionarul a achiziționat prima clădire din București, un ansamblu de birouri de pe șoseaua Nicolae Titulescu, în apropiere de Piața Victoriei, în care are sediul First Bank, clădire pe care ulterior a și vândut-o pe profit. 

Dorin Mateiu desfășoară mai multe afaceri imobiliare Sursa foto: Alba24

Au urmat alte achiziții în domeniul imobiliar, printre care proiectul Rahmaninov Residence din zona Lacului Floreasca, dezvoltat de Gheorghe Stelian şi Dinu Pescariu. Printre altele, Antreprenorul din Alba a dezvoltat o clădire de apartamente pe locul fostului cinema Griviţa, situat pe Calea Griviţei, în apropierea Gării de Nord. 

Simona Halep a achiziționat 2 apartamente în complexul deținut de Dorin Mateiu 

După ce la finalul anului trecut și-a vândut vila de la Snagov și a plecat în Dubai la căldură, inclusiv pentru a se antrena, Simona Halep a achiziționat anul acesta în luna februarie două apartamente de lux chiar în Rahmaninov Residence din Floreasca, deținut de către Mateiu, alături de Cosmin Olăroiu și afaceristul Gheorghe Stelian. 

Simona Halep a achiziționat 2 apartamente în complexul Rahmaninov, deținut în parte de Dorin Mateiu
Foto: One Rahmaninov

Practic, este absolut normal că Halep și Mateiu se cunoșteau într-un context ce are legătură cu afacerile imobiliare. De altfel, se știe că Simona Halep a început de câțiva ani să investească în imobiliare. Apoi, acest context al afacerilor i-au adus împreună și pe cei doi români, lucru ce a fost confirmat și de către fostul „rege al salamului din Ardeal”, precum și de sursele consultate de site-ul Rețete și Vedete. 

Afaceristul locuiește în Dubai, alături de fiică și parteneră 

Cu toate că are afaceri în România, Dorin Mateiu locuiește de ani buni în Dubai, alături de fiica sa, dar și de mama acesteia. De altfel, informația era publică încă de acum 2 ani, când presa marca câștigul locului 4 la Campionatul European de Golf US Kids din Scoția a adolescentei Anca Mateiu, fiica milionarului care are acum 15 ani. 

Dorin Mateiu locuiește de 4 ani în Dubai, alături de fiica sa, Anca, dar și de mama acesteia
Foto: Captură Instagram

Nici nu este de mirare că Simona Halep și Dorin Mateiu s-au întâlnit în Dubai, căci tenismena a fost acolo pentru a se antrena, dar și în vacanță. Și ținând cont că Simona ar fi investit chiar și în Dubai în imobiliare, cu siguranță a avut nevoie de o părere avizată în domeniu. 

Simona Halep, prietenă pe Instagram cu fiica lui Dorin Mateiu 

Relația nevinovată și cel mai probabil de simplă amiciție dintre sportivă și milionar este susținută inclusiv cu dovezi care sunt publice, la îndemâna oricui. Simona Halep o urmărește pe Instagram pe fiica lui Dorin Mateiu, ba chiar îi și apreciază pozele încă de anul trecut, semn că cele două s-au cunoscut. 

Simona Halep este prietenă pe Instagram cu fiica afaceristului, ba chiar îi apreciază pozele constant.
Sursa foto: Captură Instagram

Fiind amândouă sportive, cu siguranță că între ele s-a format o legătură. Și cel mai probabil, Simona o cunoaște și pe mama fetei, astfel că între tenismenă și Mateiu este normal să existe ieșiri la cafea, într-un cadru de afaceri sau pur si simplu pentru a afla noutățile din viața fiecăruia. 

„Regele salamului din Ardeal” a demontat categoric zvonurile privind o relație 

Zvonurile în ceea ce privește o posibilă relație amoroasă au fost demontate inclusiv de către Dorin Mateiu: „Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov acolo, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva”, a declarat Dorin Mateiu, pentru o publicație sportivă. 

Ba chiar acesta a recunoscut că a invitat-o pe sportivă la cafea, însă strict în scopuri nevinovate, așa cum tocmai am explicat și noi: „Eu am invitat-o. De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar, în fine, așa a apărut”, a încheiat Dorin Mateiu pentru sursa citată, care a publicat câteva fotografii cu cei doi pe o terasă, surprinse de paparazzi.

O altă sursă din comunitatea aromână ne-a spus că „la machedoni ar fi și foarte greu de acceptat o relația a unei tinere cum e Simona cu un bărbat de 57 de ani care a trecut prin viață și are o fată aproape adultă”.

Așa că misterioasele buchete de flori postate de Simona Halep pe Instagram vin de la altcineva sau au o altă poveste.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre