Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Simona Halep nu spune nimic, dar Joao Monteiro arată lumii cât e de îndrăgostit. Imaginea momentului

Exclusiv. Simona Halep nu spune nimic, dar Joao Monteiro arată lumii cât e de îndrăgostit. Imaginea momentului
La un an de la divorț și cu cariera pusă grav pe pauză, Simona Halep pare să își fi găsit fericirea în brațele unui bărbat un pic mai tânăr decât ea. Momentan relația e ținută la secret.

În timp ce Simona Halep nu spune nimic, doar a postat un buchet imens de trandafiri albi primit zilele trecute, alături de o inimioară roșie, iubitul ei, Joao Monteiro arată lumii cât e de îndrăgostit. Imaginea momentului apare pe rețelele sociale ale acestuia.

Considerat un adevărat macho al tenisului pe care, din 2020, a ales să îl practice din postura de antrenor, portughezul are 29 de ani și lucrează la Academia Mouratoglou, acolo unde s-a antrenat și sportiva noastră. Fost număr 237 ATP, Joao Monteiro nu a mai jucat niciun meci oficial din anul 2020.  De ani buni, el a preferat să antreneze în loc să concureze pe terenul de joc.

Joao Monteiro arată lumii cât e de îndrăgostit

Brusc, frumușelul pe care a pus ochii sportiva noastră, a decis să posteze pe rețelele sociale unde este extrem de inactiv. Ultimele postări datează din urmă cu șapte, respectiv 21 de săptămâni. Iar acum postează un portret, de pe litoralul Mării Negre, probabil de la Nostalgia Festival, unde a participat în weekend și a fost surprins în compania celei mai bune prietene a Simonei Halep. Fotografie realizată de un celebru fotograf român, Alexandru Radu Popescu.

Tenismenul Joao Monteiro arată lumii cât e de îndrăgostit

Dar nu acesta este cel mai semnificativ detaliu, ci ceea ce a pus portughezul în legenda imaginii: tricolorul României și o inimă albastră, confirmându-și, fără dubii, prezența în România, și faptul că e într-o vizită de dragoste. Imaginea a strâns sute de aprecieri și comentarii de la apropiați. Unii care știu. Cineva îi spune să aibă grijă de „S” și alătură o inimă roșie. Altul întreabă dacă i se permite să se arate (oficial, ca iubit) iar el răspunde „marchez”. La întrebarea dacă e o poză pentru „audiția Baywatch”, tenismenul răspunde franc: „vibrații de dragoste”.

Cu cine s-a mai iubit Simona Halep

În ultima perioadă au apărut mai multe indicii care par să anunțe o nouă relație amoroasă pentru Simona Halep. Aceasta a mai postat recent pe rețelele sociale o imagine în care apare într-un costum de baie roz, suprinsă din spate, pe o barcă. De asemenea, Simona a făcut o excursie în doi la Capri, fiind fotografiată în diferite ipostaze de cel care a însoțit-o.

Luni, Simona Halep avea postat pe Instagram, la secțiunea story, o fotografie surprinsă în mașină, cu un uriaș buchet de trandafiri albi, care simbolizează loialitate și dragoste pură, poza fiind însoțită și de o inimă roșie.

Joao Monteiro ar fi al patrulea bărbat cunoscut din viața sportivei noastre. Prima dragoste a Simonei Halep a fost Andrei Mlendea. S-au iubit prima dată când sportiva avea 18  ani, s-au despărțit rapid, iar peste ani au reluat legătura ca iubiţi şi ca parteneri în tenis, căci el era cel care o antrena în perioada respectivă. Totul s-a încheiat în 2013, după ce, conform presei, tatăl Simonei ar fi aflat de relație și l-ar fi concediat pe antrenor. Ulterior, Simona Halep a trăit o poveste de dragoste cu Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte.

După această relație a urmat Toni Iuruc. După ce s-a logodit, sportivă  a declarat că își dorește un copil,  dar acest lucru va deveni o prioritate după ce va mai câștiga măcar un titlu de Grand Slam. A urmat nunta și, la aproape un an, divorțul.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre