Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Vară de vis pentru Pepe. A reușit asta cu familia lui. Imaginile momentului

Exclusiv. Vară de vis pentru Pepe. A reușit asta cu familia lui. Imaginile momentului
Este evident pentru toată lumea, pe cât a suferit când a aflat că soția lui e interesată de un alt bărbat, pentru care s-au și despărțit, pe atât de mult îi priește lui Pepe noua sa viață. Ieri, pe 20 iulie, a fost și ziua lui, Pepe având parte de o seară de sărbătoare superbă cu familia și prietenii.

După un divorț care a început dramatic, Pepe și Raluca și-au întemeiat fiecare noi familii și au, fiecare, câte un nou copil: Pepe are un băiețel, care a fost botezat cu numele de scenă al artistului, iar Raluca are o fiică, ce a primit un nume simbolic. Noua situație, în care e deja tată de trei copii, dar are un băiat care îi va ducele numele Pascu mai departe, îl încântă deosebit pe Pepe care a fost un părinte dedicat și implicat toată viața lui. Fetițele din prima sa căsătorie cresc practic împreună cu fratele lor, pe care nu se mai satură să îl răsfețe.

Pepe și-a luat fiul și fetele în vacanță. Yasmine filmează

Zilele trecute, Pepe și-a luat soția și copiii și a plecat în vacanță, la mare. Yasmine e cea care a anunțat plecarea și faptul că a început vacanța. Ea are o relație extrem de apropiată de cele două fiice ale lui Pepe. Le iubește nespus și adoră să petreacă timp alături de ele. Până la nașterea fiului ei, de altfel, ea și Pepe au dus fetițele în mai multe excursii, unele în străinătate, astfel că legătura dintre copile și mama vitregă s-a sudat bine. E o mare prietenie și dragoste între ele.

Din vacanța lor de vară comună, Yasmine a distribuit imagini video în care își surprinde familia extinsă. Una din fiice dansează cu Pepe junior în brațe, cealaltă a pregătit brățări cu numele lor, cu litere sclipitoare. Toată lumea estre extrem de fericită, dar cel care debordează de împlinire e Pepe. Familia lui e cu adevărat împlinită și fericită, iar momentele petrecute împreună cu toți cei dragi lui, sunt aparte.

Amintim că la începutul lunii trecute, Pepe și Yasmine și-au aniversat fiul, Pepe junior. Acesta a împlinit un an și știa să meargă singur încă dinainte să i se taie moțul. De altfel mai știe să șuteze cu mingea de fotbal, dar a învățat și primele scheme de box, de la tatăl său, care e un pasionat al acestui sport. Evident, de la aniversare puștiului, nu au lipsit surorile lui mai mari care pur și simplu îl adoră.

Suras foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre