Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Violeta și Radu Ștefan Bănică, în imaginile momentului. Sunt cei mai cool frați și cuceresc showbiz-ul

Exclusiv. Violeta și Radu Ștefan Bănică, în imaginile momentului. Sunt cei mai cool frați și cuceresc showbiz-ul
Copiii cei mari ai lui Ștefan Bănică junior sunt cei mai buni prieteni. Diferența de vârstă e de câțiva ani, însă se iubesc și  sunt cei m ai buni prieteni, evident, spre bucuria părinților. Chiar dacă au mame diferite, niciuna din ele nu face diferența, iar tatăl cu atât mai puțin.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior a crescut deja și e o domnișoară în toată regula. Ea urmează cursurile unui liceu privat și se pregătește de o carieră puternică, luând exemplu de la mama sa. Fratele ei, Radu Ștefan Bănică, e  deja major, studiază actoria și a început să câștige primii lui bani de unul singur. Și-a deschis o cafenea, face muzic și tatonează cu zona de modelling, apărând, recent, într-o reclamă pentru promovarea în România a unui parfum masculin celebru, franțuzesc.

Violeta Bănică a îmbrăcat o rochie creată de designerul primei doamne a României

Cei doi frați se iubesc maxim și petrec cât de mult timp pot împreună. Seara trecută au participat la un eveniment unde gazdă a fost mama Violetei, Andreea Marin. Cei doi au fost vedetele prezentării de modă care a colorat seara, prezentând, împreună, ținute de vis.

Violeta și Radu Ștefan Bănică au prezentat modă împreună la gala Atipic Beauty

Violeta a fost îmbrăcată de designerul care îi asigură majoritatea ținutelor primei doamne a României, Carmen Iohannis, în timp ce Radu Ștefan a îmbrăcat un costum de la un brand celebru.

Violeta Bănică face voluntariat

„Aseara am sărbătorit 10 ani de Atipic Beauty, o gală extraordinară care luptă pentru drepturile persoanelor cu dizabilități, îmbinând ideea de voluntariat, modă și talentele oamenilor ce fac performață în diverse domenii. A fost o onoare sa particip ca voluntar (…)”, a menționat Violeta Bănică pe rețelele sociale, unde a distribuit mai multe imagini din timpul evenimentului la care a participat alături de fratele său mai mare.

Pentru ambii copii, Andreea Marin e „mama”. Vedeta a avut întotdeauna o relație extrem de apropiată de primul fiu al fostului ei soț

Violeta Bănică a împlinit 15 ani în luna decembrie. Fratele ei este mai mare cu cinci ani. E grijuliu și atent cu ea. De ziua ei, i-a transmis cel mai frumos mesaj: „Te iubesc prea mult… La mulți ani!”, a scris Radu Ștefan.

În prezent, tânărul actor Radu Ștefan poate fi văzut pe scena Teatrului Național din București, în spectacolul „O noapte furtunoasă”, unde joacă rolul lui Spiridon.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre