Exclusiv. Viviana Sposub a avut parte de un accident stupid. Vedeta a trăit o spaimă imensă

Exclusiv. Viviana Sposub a avut parte de un accident stupid. Vedeta a trăit o spaimă imensă
Viviana Sposub se reinventează după despărțirea de George Burcea. Fosta prezentatoare nu se lasă și s-a apucat de sală.

În plus, deși spune că are o stare de anxietate atunci când ia masa singură, s-a decis să iasă în oraș mai des.

Din nefericire, a avut parte de un accident stupid, când se aștepta mai puțin. Viviana Sposub a postat un video pe contul de socializare în care le-a explicat fanilor că tocmai când se relaxa după o masă copioasă, s-a trezit că i-a căzut o pisică în cap. Vedeta a fost pur și simplu șocată, pentru că niciodată nu s-ar fi aștepta ca tocmai ei să i se întâmple așa ceva.

„Stăteam liniștită și concentrată la a scrie mesaje, când din copacul de lângă masa mea a căzut pe mine o pisică. O ditamai pisică grea”

„Trebuie să vă povestesc așa ceva am fost ori cartier să mănînc ceva singură, deși am mereu anxietatea asta când ies singură. Dar mi-am pus de data asta ce se poate întâmpla, ce poate fi atât de penibil. M-am gândit să aleg o terasă mai retrasă, unde nu sunt atât de mulți oameni.

Vivianei i-a căzut o pisică în cap. Vedeta a rămas șocată

Culmea, era full, am așteptat o oră și  jumătate să aștept să vină mâncarea, timp în care am stat singură. După ce am terminat de mâncat, stăteam liniștită și concentrată la a scrie mesaje, când din copacul de lângă masa mea a căzut pe mine o pisică. O ditamai pisică grea.

„Acum sunt teafără, sunt doar puțin ciufulită, dar de ce era o pisică în copac?”

Vă dați seama că am țipat, am răcnit. Au început câinii de la terasă să latre, toată lumea s-a întors, s-au ridicat să vadă ce se întâmplă, pentru că un asemenea răcnet… Oricum, am avut o criză de râs și nu m-am putut opri. Acum sunt teafără, sunt doar puțin ciufulită, dar de ce era o pisică în copac? Chiar și așa, am să mai merg singură la masă pentru că nu se poate întâmpla nimic penibil și oricum nu vede nimeni că sunt acolo”, s-a confesat Viviana.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre