Simona Ionescu / Redactor Șef

Explicația șoc a lui Gigi Becali despre războiul din Israel și impactul lui asupra României. „Și de pandemie v-am zis”

Explicația șoc a lui Gigi Becali despre războiul din Israel și impactul lui asupra României. „Și de pandemie v-am zis”
După izbucnirea războiului dintre Hamas și Israel, care a uimit întreaga omenire, Gigi Becali și-a spus părerea despre această nenorocire.

Afaceristul a făcut o declarație cel puțin surprinzătoare pentru toți care îl cunosc, Gigi Becali precizând că războiul ar fi în beneficiul României.

Latifundiarul crede că orice război le prinde bine românilor atât din punct de vedere economic cât și sportiv. Gigi Becali a explicat și de ce: pentru că vor veni erei cu bani, care vor cumpăra case. De asemenea, el a explicat că și pandemia a fost benefică pentru români, dar și războiul din Ucraina, pentru că au intrat bani în țară. Nu în ultimul rând, Gigi Becali e de părere că în final „se va alege praful de Fâșia Gaza”.

„Economic, sunt 500.000 de evrei care o să vină în România. Le e frică. Au bani, au aia… O să cumpere case”

„Evenimentele din Israel… Excluzând faptul că mor oamenii și nu e bine, orice război e în avantajul nostru, al românilor. Și la fotbal, și economic. Nu o să aibă chef de fotbal. Iar economic, sunt 500.000 de evrei care o să vină în România. Le e frică. Au bani, au aia… O să cumpere case. Dar nu va dura mult.

Gigi Becali crede că războiul din Israel e benefic pentru România

Evreii conduc lumea și tu te pui să îi ataci pe ei? Le ataci copiii pe acolo? Îi lasă și maximum 5 luni îi va spulbera. Se va alege praful de Fâșia Gaza! Așa văd eu. Nu ai cum să te ei. O să-i spulbere. Miliardele sunt la ei. Conduc lumea! Cum să te iei cu ăia? E ca și cum m-aș bate eu cu Manchester City.

„Au venit americanii, baze americane, au investit bani. Războiul din Israel la fel… Vin aici, se mută aici, vor investi aici”

Și de pandemie v-am zis că e în avantajul nostru. Uite, acum luăm 80 de milioane de euro din PNNR. Și războiul din Ucraina… Au venit americanii, baze americane, au investit bani. Războiul din Israel la fel… Vin aici, se mută aici, vor investi aici. Unde altundeva să vină? Nu există țară mai sigură ca România”, și-a spus Gigi Becali punctul de vedere.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre