Simona Ionescu / Redactor Șef

Explicația șoferiței care aproape a ucis un polițist în mod intenționat

Explicația șoferiței care aproape a ucis un polițist în mod intenționat
Șoferița din Buzău care a fost arestată pentru o perioadă de 30 de zile, deoarece a dat intenționat cu mașina peste un agent al Poliției Rutiere Buzău, a dat prima explicație a gestului ei.

Imaginile înregistrate de pe camerele de supraveghere dovedesc cum polițistul a pornit pe motocicletă în urmărirea individei, după ce a sesizat mai multe nereguli la autoturismul condus de aceasta.

Șoferița în cauză avea defecțiuni la sistemul de semnalizare-iluminare, fiind atenționată prin folosirea semnalelor acustice să oprească pe dreapta.  Aceasta a ignorat total indicațiile polițistului, ba mai mult, a trecut de două semafoare pe culoarea roșie.

Ce a făcut șoferița când polițistul a ajuns în dreptul ei

În momentul în care organul de poliție a ajuns în dreptul autoturismului cu semnale acustice și luminoase pentru a o determina pe femeie să oprească, aceasta a virat cu vădită intenție la stânga pentru a-l acroșa. După impact, motocicleta s-a izbit de un taxi și a luat foc, iar polițistul a fost aruncat câțiva metri pe asfalt. 

Ce a declarat femeia după accident

În mod halucinant, șoferița a declarat că se grăbea pentru că trebuia să ajungă urgent la București și nu a considerat că e necesar să oprească la semnalul polițistului. 

Femeia care a provocat accidentul se numește Anda Vlădescu și are vârsta de 32 de ani. Conform declarațiilor depuse la sediul poliției din Buzău se pare că aceasta nu prezintă nici un fel de remușcări pentru fapta săvârșită.

Sindicatul Europol a prezentat cazul pe rețelele de socializare și i-a anunțat pe utilizatorii Facebook despre situația șoferiței care aproape le-a ucis colegul.

Poliția consideră că în cele 30 zile de arest preventiv șoferița va avea suficient timp să se gândească la faptul că teribilismul ei se putea transforma într-o tragedie. 

Carmen Brumă: ”Așa obișnuiesc eu să mă îmbrac atunci când plouă”. Rămâi cu gura căscată!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre