Simona Ionescu / Redactor Șef

Facturile au pus-o la pământ pe Dana Marijuana. Ce decizie drastică a luat cântăreața. Schimbarea e șocantă

Facturile au pus-o la pământ pe Dana Marijuana. Ce decizie drastică a luat cântăreața. Schimbarea e șocantă
Dana Marijuana nu mai poate face față cheltuielilor din ultima perioadă și s-a văzut nevoită să ia o hotărâre la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Pentru că vrea să facă economie la sânge, ea a decis să se mute într-un container, la mare, alături de fiica sa cea mică.

Pentru o perioadă, iubitul nu va fi alături de fete, pentru că lucrează, așa că până își va lua concediu, cei doi vor face naveta. Dana Marijuana a decis să stea la Vama Veche o perioadă, unde are un teren de 300 de metri pe care își va așeza un container.

Desigur, e vorba de unul mare, cât un apartament cu trei camere, așa că artista așteaptă cu nerăbdare să-și primească prietenii. „Eu o să mă mut din București, iubitul meu încă lucrează și nu poate veni, așa că o să facem naveta unul la altul. Nu mă despart de tot de București, pentru că am familia și actele aici.

Dana Marijuana se mută la mare

„O să fie frumos! O să vină și iubitul meu, la un moment dat, dar, până atunci, va fi puțin greu”

Asta o să fie… Nu ne despărțim de tot! Mă mut la Vama Veche, la mare. O să o iau pe fiica cea mică cu mine, iar cea mare va rămâne în București cu tatăl ei.  Am un teren acolo de 300 de metri, cu niște containere, ca un fel de apartament cu trei camere. O să îmi aștept și prietenii acolo. O să fie frumos!

O să vină și iubitul meu, la un moment dat, dar, până atunci, va fi puțin greu. Mă voi muta la jumătatea lunii iunie. Nu mai pot cu stresul din București. Facturile m-au omorât! Nu mai pot! Din cauza asta plec, ca să scap de stresul ăsta. Eu am problemele mele cu nervii, aș vrea să fiu mai liniștită, să nu mai fiu stresată”  a mărturisit Dana Marijuana pentru Impact.

Dana a decis să locuiască într-un container

Cum se înțelege cu noul iubit

După o lungă perioadă de suferințe, Dana e din nou fericită, în brațele noului iubit și se gândește chiar la căsătorie. „În sfârșit acum sunt bine! Slavă Domnului. Ne dorim în continuare să ne căsătorim, nu s-a schimbat nimic din planurile noastre pentru viitor. Acum m-am așezat la casa mea, sunt bine.

Nu mai am nici acel local din Centrul Vechi, l-am închis, vreau să revin să fac bijuterii, să mă fac creatoare de bijuterii. M-am mutat împreună cu iubitul meu și ne este foarte bine.  Nu gătește nimeni în casă, nici eu, nici el, momentan doar ne cumpărăm mâncare”,  a declarat Dana Marijuana acum câteva luni pentru  Click.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre