Dana Marijuana, disperată că îngheață de frig în casă alături de copii. A plătit 16 000 lei imediat, însă nu a fost suficient

Dana Marijuana, disperată că îngheață de frig în casă alături de copii. A plătit 16 000 lei imediat, însă nu a fost suficient
Una dintre cele mai bune voci ale României, Dana Marijuana, e cu nervii la pământ pentru că nu primește ajutor de la instituțiile statului.

Dana Marijuna a povestit că, după ce a plătit o sumă imensă pentru gaze și apă caldă, contorul de gaz a rămas tot blocat.

Dana Marijuana, disperată că îngheață de frig în casă alături de copii. “Eu nu vreau război la un nivel macro-dimensional…”

Dana Coteanu susține că toată povestea a început după ce timp de trei ani a raportat greșit numărul de kilowați, iar într-o zi a primit o factură de… 16.000 de lei. Vedeta susține că plata s-a făcut imediat, dar nici acum problema nu s-a rezolvat. În aceste condiții, ea se spală cu apă rece și alături de cei doi copii, îngheață de frig în casă.

„Ne duc cu zăhărelul și nu ne dau nici o soluție să ni se pună contorul la loc”

Am vorbit la firma de la care am închiriat spațiile în care stau, le-am explicat situația, ei au plătit factura, dar, cu toate astea, noi așteptăm de o lună să se pună contorul și nu ni se mai pune. De la firma de unde am închiriat au sunat și ei, am sunat și noi să întrebăm de ce nu vin să ni-l pună.

Dar ne duc cu zăhărelul și cu vorba și nu ne dau nicio soluție să ni se pună contorul la loc. (…) Au fost achitați aproape 16.000 de lei, 3.000 de euro. Nu e o sumă de doi lei. Ne dau niște termeni pe care nu îi înțelegem și nu ni se explică exact ce trebuie să facem. Din câte am înțeles nu sunt singura în această situație. (…) vine iarna și trebuie să aibă copiii apă caldă, că eu mă mai spăl parțial așa… Dar copiii mor de frig, se îmbolnăvesc”,”, a declarat Dana Marijuana într-un interviu pentru Fanatik.

În disperare, Dana Marijuana se gândește la soluții ilegale

Celebra cântăreață nu știe ce soluție să găsească și, în disperare, se gândește să încalce legea. ”Trebuia să mi se dea o soluție. Să mi se spună: ‘trebuie să faceți o cerere către x, y sau trebuie să faceți… aceasta este soluția. Nu să mă aburească. Mi-au spus, la modul: `Descurcă-te`! Dar cu ce să mă descurc dacă eu n-am contorul? Să fac o infracțiune?!

Îmi scot eu sigiliu de acolo, îmi fac legătura la țevilele alea și-mi dau drumul la gaze singură. Nu e legal, dar mă îndeamnă la așa ceva. Pot să pun și boiler, dar încălzește doar apa, tot nu am avem încălzirea. Eu nu vreau război la un nivel macro-dimensional (nu vrea să ajungă la Tribunal, n. red.)”, a mai spus artista.

Sursă foto: instagram