Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii emisiunii Chefi la cuțite, în culmea fericirii. Revin maeștrii bucătăriei, aspiranți la cel de-al zecelea titlu

Fanii emisiunii Chefi la cuțite, în culmea fericirii. Revin maeștrii bucătăriei, aspiranți la cel de-al zecelea titlu
Bucurie mare în familia Chefi la cuțite. Emisiunea revine în scurt timp la Antena 1. Cei trei șefi bucătari se vor bate mai rău ca altădată.

Strategii de joc, luptă pentru amulete și concurenți care de care mai talentați, într-un cuvânt Chefi la cuțite.

Fanii emisiunii Chefi la cuțite, în culmea fericirii. Revin maeștrii bucătăriei, aspiranți la cel de-al zecelea titlu

Începe sezonul 10 al uneia dintre cele mai îndrăgite emisiuni, Chefi la cuțite. Toată lumea așteaptă să-i vadă în toată splendoarea lor pe cei trei prieteni, chef Cătălin Scărlătescu, chef Sorin Bontea și chef Sorin Dumitrescu și să se distreze alături de ei.

Competiția va fi anul acesta și mai dură, pentru că, spun sursele, va fi plină de noi provocări. Până acum, cel mai bun dintre cei buni a fost Sorin Bontea, care are patru victorii la activ, urmat de Florin Dumitrescu, cu două câștiguri binemeritate.

„Nu vă mai panicați”

Cu câteva luni în urmă, pentru că a fost bombardat cu întrebări de fani, Chef Dumitrescu a postat o fotografie cu cei trei și a lăsat și un comentariu, prin care i-a liniștit. ,,Filmăm Chefi la Cuțite sezonul 10, nu vă mai panicați, încă se filmează”, a scris chef Florin Dumitrescu pe contul său de socializare.

„Întâlnirea cu Chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi”

Sezonul de anul trecut i-a aparținut lui Cătălin Scărlătescu, Narcisa Birjaru din echipa lui fiind marea câștigătoare a premiului de 30.000 de euro. Ea este de altfel prima femeie care s-a impus în acest concurs. “Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni.

Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani. (…) Să fiu aici e cel mai frumos moment din viață, am emoții. Întâlnirea cu Chefii e cea mai mare emoție a mea. Sunt superbi”, a spus fericita câștigătoare.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre