Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii lui Jennifer Aniston sunt furioși. Ce a făcut actrița să îi supere

Fanii lui Jennifer Aniston sunt furioși. Ce a făcut actrița să îi supere
Jennifer Aniston a stârnit furie pe internet de acest Crăciun.

Actrița și-a lăsat fanii complet uimiți atunci când a distribuit o imagine cu unul dintre ornamentele sale de brad, care făcea referire la pandemia de coronavirus. Decorul rotund din lemn are sculptat în el cuvintele „prima noastră pandemie 2020”.

Fanii lui Jennifer Aniston, revoltați din cauza decorațiunilor de Crăciun

Se pare că internauții au fost destul de supărați din cauza felului în care Jennifer a ales să își decoreze bradul. Mai multe persoane au scris pe Twitter: „Jennifer Aniston este atât de proastă pentru că a postat acel ornament în povestea ei … vedetele sunt amețite”, „felicitări pentru prima noastră pandemie din 2020, unde milioane de oameni au murit! să sărbătorim asta pe un ornament de Crăciun!”, „M-am săturat de oamenii bogați …..”, „de ce vorbește Jennifer Aniston despre prima noastră pandemie ca și cum ar fi un baby shower”, „Toate vedetele au arătat cât de ignoranți sunt la orice nu are legătură cu ei; întreaga familie a unor oameni a murit, dar cel puțin Aniston arată cât de ciudată poate fi”.

Cu toate acestea, mulți s-au grăbit să o apere pe vedetă, spunând că anterior și-a exprimat simpatia față de victimele COVID-19 și cum a îndemnat oamenii să poarte măști de protecție și să urmeze normele de sănătate publică: „Decorația despre care vorbiți? Nu am văzut-o așa. Poate că este doar un suvenir pentru viitor? Nu știu dacă ar fi vrut să sărbătorească asta”, „Jennifer Aniston nu este nici măcar prima persoană pe care am văzut-o cu un astfel de ornament în acest an … una dintre prietenele mele a făcut unul pe care scria: prima pandemie a bebelușului”.

Ce se întâmplă cu corpul tău când te culci devreme? Secretele somnului de frumusețe de la Kim Kardashian, Anna Wintour și Oprah Winfrey

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre