Simona Ionescu / Redactor Șef

Fanii Oanei Roman impresionați de gestul fiicei sale. Isabela are un suflet nobil

Fanii Oanei Roman impresionați de gestul fiicei sale. Isabela are un suflet nobil
Criticată de unii și apreciată de alții, Oana Roman își vede de viață, fără să-i bage în seamă pe cârcotași. Iar fiica sa, Isabela, i-a lăsat pe fani fără comentarii.

Recent, Oana Roman le-a spus fanilor despre ultimul gest al fetiței sale, Isabela, care i-a lăsat fără cuvinte.

„Cu banii câștigați azi am venit să cumpărăm încălțări pentru copiii de la țară”

Talentată la pictură, Isabela a reușit să facă mai multe tablouri, iar Oana Roman i-a organizat un mic vernisaj în curtea casei, unde micuța le-a vândut. Din acești bani, Isabela nu vrea să păstreze nici un leu, ci s-a decis să achiziționeze încălțăminte pentru copiii cu probleme dintr-un sat unde Oana și fiica ei trimit mereu ajutoare.

„Mai țineți minte că de Sf. Maria Isa și-a vândut tablourile? Ei bine cu banii câștigați azi am venit să cumpărăm încălțări pentru copiii de la țară, dintr-un sat unde Isa trimite de ani de zile ajutoare. Avem lista și azi facem cumpărăturile.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Isabela, o pictoriță talentată

Isabela a fost mutată la altă școală

Chiar dacă a fost mulțumită de școala unde a învățat Isabela, Oana Roman a fost nevoită să-și mute odrasla la altă unitate de învățământ. Motivul îl constituie faptul că, datorită lipsei locurilor, o parte de copii, printre care și Isabela urmau să învețe într-un container.

„Isa a fost până acum la o școală de stat foarte ok, a avut o învățătoare extraordinară pe care o iubim și o respectăm din suflet. Dar tocmai pentru că este o școală bună și căutată, pentru anul viitor sunt extrem de multe clase pregătitoare cu copii foarte mulți veniți cu vize de flotant, drept care nu mai este loc pentru copiii de a III-a și a IV-a în școală.

Varianta ar fi fost să învețe după masă, ceea ce părinții nu au fost de acord, sau s-a hotărât că ei vor învăța din toamnă în niște containere, în buricul orașului București, în 2023.(…) Am hotărât să o mutăm la o școală privată, care este aici, în Pipera, foarte aproape de casă”  , a mărturisit Oana Roman, pe InstaStory. Recent, Oana a spus că va deveni profesor de bune maniere la școala unde învață fiica sa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre