Oana Roman plânge în hohote. Are legătură cu fiica ei, Isabela și situația i-a făcut pe toți să lăcrimeze – Exclusiv

Oana Roman plânge în hohote. Are legătură cu fiica ei, Isabela și situația i-a făcut pe toți să lăcrimeze – Exclusiv
Oana Roman este o femeie model. Parteneră și mamă, e iubitoare cu părinții și i-a insuflat acest lucru ți fiicei sale, Isabela.

Acum Oana Roman a izbucnit în hohote de plâns, datorită fiicei sale, Isabela. Fiica fostului premier a reacționat așa după ce i-a văzut temele Isei.

Așa cum știți, Oana Roman și Marius Elisei sunt părinții Isabelei. Fiica lor are opt ani și este o puștoaică fericită și cochetă. A învățat asta de la mama sa. Nu de puține ori, cele două poartă ținute asortate. Oana Roman își crește fiica cum știe ea că este mai bine și are grijă să o familiarizeze cu marile valori ale vieții unui om. Între ele, dragostea și respectul față de părinți.

Oana Roman, în hohote de plâns

Partenera lui Marius Elisei a recunoscut că a început să plângă după ce i-a verificat temele, fiicei sale. Ea a descoperit o compunere despre bunica Isei, mama sa, Mioara Roman. „Isa a făcut această compunere despre mama. Și eu plâng în hohote și nu mă pot opri de atâta emoție”, a mărturisit Oana Roman.

Compunerea Isei se numește simplu, „Bunica”. Iată ce a scris fetița de a emoționat-o maxim pe mama sa: „Pe bunica mea o cheamă Mioara, dar noi toți o alintăm Mia. Mie mi se pare cea mai frumoasă bunică. Ea are părul castaniu închis și ochii căprui ca ciocolata. Este o bunică bună, calmă și iubitoare. Când eram mai mică, îi plăcea să mă răsfețe. O iubesc mult și nu mi-aș dori să fie altfel decât este. Când zâmbește ea se luminează casa”.

Mioara Roman are o bătrânețe grea

Fosta soție a lui Petre Roman, Mioara, mama Oanei, este internată într-un centru de îngrijire, ea suferind de o boală degenerativă gravă, dar și de alte afecțiuni declanșate odată cu înaintarea în vârstă. Oana Roman face eforturi să își țină mama în viață și să o facă fericită. Chiar dacă acesteia îi e cel mai ușor să se deplaseze în scaunul cu rotile, Oana o duce periodic la coafor și are grijă de tot ce o poate face fericită pe mama ei.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre